![]() |
Tko ima Thermaltake iCage A2309?
Jel ovo kaj valja za tu lovu? Imam kućište thermaltake swing i htjel bi da mi hardovi budu na slotu 5,25" i da ima nekakvo hladjenje. Se to lako mounta gore ili bum se malo namucil? Pripremam komp za vruce ljetne dane;)
|
Super stvar,ja sam jedan dobio uz svoj Armor a drugi sam posebno kupio.
Montaza je jako jendostavna za 3 minute ti je sve spremno samo ako ti smeta buka ventilatora skines taj od TT i stavis neki tisi vent a ostalo je za pet!! |
Ne umanjuje vibracije harda. Zato je bolje i osjetno jeftinije diskove zavezati u 5.25" slotove gumom od gaca i ispred strpati 120mm vent.
|
Citiraj:
Conall neznam koliko ce ti to pomoci kad ti tvoje kuciste nije otvoreno sa prednje da ti moze vuci zrak izvana u kuciste a ne iz kucista! |
Ja pitam za vibracije. Ako se disk montira na takav nekakav "ovjes", manje ce bucati i kuciste nece rezonirati, tj. nece se tresti od njegovog rada. I jos je osjetno jeftinije. Btw, kako god bilo-ventilator mora imati slobodan otvor za zrak ispred sebe inace nista od hladjenja. Dakle-manut ces 5.25" covere i stavit nekakvu mrezicu/neces nis stavit/izbusit ces mnostvo rupa na coverima.
|
Citiraj:
To sam mu i ja napiso da nema smisla stavljati jer nema ulaz zraka sa prednje strane! |
Citiraj:
|
Onda nemas nikakvih problema,skinuces temp diskova a i temp kucista neces pozaliti!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41. |