![]() |
Zadnji postovi ili zadnji zapoceti threadovi
Ubio sam se trazeci ali jedini nacin da dodjem do mojih ZADNJIH POSTOVA ILI ZAPOCETIH THREADOVA je da sam sebe nadjem u clanovima i onda da idem na pregled profila pa tamo kliknem na zadnje moje postove. Postoji li kraci nacin ? U korisnickim postavkama nisam bas vidio tu opciju,ali nikad se ne zna,mozda mi treba veca dioptrija :D :D :D
|
|
da, moze se tako, al bilo bi najs kad bi ubacili u control panel :)
|
Ideš ovako kako je nino pokazao, samo što stisneš na View public profile i kada odeš na profil, imaš dolje vidi sve postove od korisnika ili sve započete threadove.
Najbrže i najlakše... |
Da, kao što Vuco kaže - ne vidim problema...
|
Bruno, odi na Who's Online i nađi se i odi si na profajl. Pošto si B kao Bruno, bit ćeš na prvoj stranici i sve ovce na broju :)
|
Citiraj:
ma bolje da samo odskrola na dno pocetne stranice foruma, i biti ce prvi na listi, ne mora traziti nigdje kroz masu članova tj. svatko sebe vidi kao prvoga ;) http://img523.imageshack.us/img523/7...4334ti8.th.jpg |
Da, i to kaj kažeš. A kako na nijednom forumu nikad nejdem na početnu, nego samo na zadnje posjete otkad me nije bilo, nisam se sjetila...
|
Citiraj:
CTRL+F ime (ili početno slovo) i najdeš koga trebaš. |
Citiraj:
Obratite paznju na ovo crveno boldano...to sam i ja skuzio, ali pomirio sam se s tim pa tako to i radim kako je Bruno napisao :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Uglavnom, sve ovisi di se nalaziš na forumu. Ako si negdje di si ostavio post - klikneš na svoje ime. Ako nisi, solucija od TomRi-ja :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da je najbrzi nacin da odskrolam do whos online,iako bi najzgodnije bilo da postoji ta opcija u BRZOM IZBORNIKU s desne strane. EDIT: hehehehe BRZI IZBORNIK--> MOJ PROFIL kako to nisam vidio????? morat cu nabavit deblje pepeljarke.... :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32. |