![]() |
Flat Out 2
Igra je zakon!!! Jednostavno je morate volit jer je odlična.Posebno mi se sviđa zbog toga što lik izleti iz auta kad se sudarite.Auto možete razbit do neprepoznatljivosti ali to neće smetat u vožnji.Isto tako možete vozit s motorom koji gori!!!Igra nema veze s realnosti,što mi se sviđa jer nema puno igara koje su nerealne a zanimljive.
|
di si ti bio dok smo mi tu igru igrali dan i noć....meni je to sve prešareno, ali okej je igra...nije hardwerski zahtjevna....
|
1. igra je zarazna
2. igra je zanimljiva 3. igra prekrasno izgleda 4. igra nije zahtjevna - sve u svemu zadnja igra uz koju sam baš uživao :) |
istina, prezakon je. a tek one mini igre... uvijek sam frendove pobjeđivao :D
|
recimo meni je flat out puno bolji recimo od most wanteda...imao sam i flat out 1 na ps2 i bila je zarazna igra u to vrijeme...
|
pa lik izlece iz auta u svim nastavcima, igra je zbilja ne zahtjevna, super izgleda ali sto je najbitnije je super zabavna ...
one stunt igre su zakon :D super igra, svi nastavci su odlicni :beer: |
Kako to misliš, svi nastavci? Zar nema igra samo jedan nastavak? Prvi dio nije nastavak.
|
Nastavci = oba dijela = očito je na to mislio.
BTW - prvi dio = nastavak. |
Najdraža disciplina mi je razbijanje u areni full je zabavna!
|
Citiraj:
Flat out 1 i flat out 2 :chears: :chears: |
Ma odlična igra....Prvi dio je zakon i igrao sam ga jedno 2-3 mjeseca...drugi dio puno manje. Ipak je prvi dio koji ulazi u moju legendu.
|
Citiraj:
:chears: |
Igra je prezakon, zadnja koju sam prešao do sada, inače se ne igram puno! Najviše mi se sviđa što je mogu igrat na mojem socijalnom kompu!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25. |