![]() |
jos meme
Sada imam 1gb rama i mislim stavit jos gigu ali neznam kojeg.
mislim se između DDR 512MB PC3200 (400MHz) SuperRAM Kingmax 237,60 ili DDR 512MB PC3200 (400MHz), GoodRAM - 235KN sada imam neki ram ali nema imena. kako bi novi ram radio sa sadašnjim bili bilo problema. |
pretpostavljam da imaš 2*512mb rama.
vjerovatno će raditi ali dual kanal još teže. moj prijedlog ti je da prodaš ove module što imaš i kupiš 2*1gb... |
da imam 2x512DDR RAM-a.
|
nađi neke rabljene ddr-ove ili zamjeni te svoje i kupi jedan keks od 1gb KVALITETNIH RAMA i to će ti zasada biti dovoljno dok ne kupiš novi komp i prođeš na ddr2...
|
necu prelazit na ddr2 cekat cu da dođe am2+ ali to nece trajat tako dugo.
|
tekla, skini cpu-z i pogledaj dal ti kaze ko je proizvodac rama
moglo bi ti sve radi u dual channelu 4x512mb, tj i trebalo bi ako uparis ova 2 koja sad imas i nova 2 ista i nebi smjelo bit problema, nije los ni savjet da prodas/zamjenis ove i nabavis 2x1gb, no definitivno nemoj kupovat 1 keks od 1gb ''kvalitetnih'' rama, kolko god oni bili kvalitetni, izgubit ces na performancu, dual channel puno znaci |
u dual canelu su. gledo sam sa cpu-z.
|
Citiraj:
|
ok, ajmo rec da nije, svejedno je bolje 2x512...
no tekla pa kad si vec pogledo u cpuz da je u dual channelu, pogledaj i ko je proizvodac rama |
Citiraj:
neki nanya. imam jos jedno pitanje? jedna plocica radi na letanaciji 337 a druga 338 jedna radi na 166mhz a druga na 200mhz. |
ne, to je samo SPD, oboje rade isto
pod memory tab mozes vidjet kako rade |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |