![]() |
Tv & Pc
Kakve sve kablove treba nabavit da se TV spoji kao drugi ekran na PC, i kako sve podesit ?
|
mozes spojit preko s-videa kabla (u metrou ima dobar, mislim da je bandridge, nekih 40kn) ili obicnog cinca (i to onaj crveni-crni-zuti da imas i zvuk i sliku), mislim da moze i preko skarta s nekim adapterom.
sto se podesavanja tice, ovisi koju graficku imas. ako je ati odes u display settings, advanced, displays i jednostavno tamo ukljucis telku i klikom na nju dobijes opcije i postavke. |
Dobor ta znam ali neznam jeli postoji obrnuti nacin. Dkle dase slika sa telke spoji preko graficke kartice pa da sliku sa telke dobijes na monitoru?
|
Citiraj:
|
je da ali tv kartica je kod mene otisla u proslost pa nema vise. Znaci ne postoji ni jedan nacin dobivanja slike sa televizora na monitor
|
Citiraj:
eh zapravo mozda sam i bubnuo...mislim da bi ipak morao spojiti u video a ne u tv.sori ali neznam kaj sve ovi noviji tv-i imaju posto ja imam 14" stariji TV u sobi a onaj starcima nisam dirao bas.. ajmo ovako..ako ti tv ima izlaz koji je scart ili cinc onda ga mozes spojiti..ako nema onda moras na video... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E ili tak na video na njegov tuner i eto ti posla.:clap:
|
Vis ovo sa videom je dobra fora bas i to mogel probat. imam jedan polovni koje papa trake i jos puno slicnib buba ima ali zato tuner dobro radi pa. a ima scart pa bum probal sa tim.
|
Citiraj:
Postoji rješenje ali je skupo da te glava zaboli i loše kvalitete. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |