![]() |
Led VU metar preko paralelnog porta
Led VU metar preko paralelnog porta
Stvar super radi sa pluginom od winampa no zanima me jel neko pravio istu stvar i jeli radio s programom Patter Controller? Stvar super izgleda po mraku, još sam ju fino montiro na plastiku što pokriva mjesta gdje idu cd uređaji i montiro na mjesto ispod cd roma i super je. |
Slike, sinko, slike nam daj :)
|
jeste, daj slike :D
|
VU metar
nemrem slike upladat, prijedlog ili kako se točno radi. Zelen sam po tom pitanju. A kad probam nešt onda mi ovo izbaci:
Fatal error: Direct Instantiation of vB_Image_Abstract prohibited. in /web/includes/forum-includes/includes/class_image.php on line 190 molim prijedlog sajta za upload slika?? |
|
Sorry moderatori, nije mi ovo bila namjera al slike nisu preteške jer mi i s modemom relativno brzo otvara. Nisam znao da će ishod biti ovakav
|
Imaš na 2. linku kad uploadaš sliku Thumbnail for forum 1 i stavi taj link. :)
|
Anime, koji case imas? Svidja mi se i case i VU-metar...
|
Case je prva liga, zato sam ga i kupio. Case je JNC rja 246 za 250kn. Večers ću to sanirat
|
Imam ja taj cijeli sklop VU metra, jos mi stoji u ormaru, bio mi je na starom kucistu, sad ovo novo necu busit :) Zgodna stvarcica u svakom slucaju :)
|
i ja imam takve casove,crveni i zeleni,frend ih ima hrpu...s njim se dobije i napajanje neko ans od 500 W... Svaka cast za rad!
|
da, D:
|
|
Citiraj:
|
Znam tu sam se s***o al nema veze.:D;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13. |