![]() |
Dilema:K800i ili W880
Dvoumim se izmedju ova dva modela posto cu u doglednom vremenu uzimati novi mob a neznam kakva su iskustva s ova dva moba.Bitna mi je mobilnost i fizicka izdrzljivost mobitela a tek onda neke funkcije kao sto su kamera i slicno pa bi molio vlasnike doticnih koju rijec o tome
|
k800, ne isplati ti se baš uzimati w880, dosta je skuplji a dobivaš lošiju kameru, bolji zvuk i tanji mob.
|
Cijena mi i nije neki kriterij jer dobivam oba po dobroj cijeni jer se nakupilo nesto bodova,dakle bitna mi je cvrstoca i izdrzljivost jer mi se k800 i ne cini bas kao neki previse cvrst mob
|
W880 je sigurno čvršći mobitel od K800. Isto tako joystick na K800 je kvarljiv i često diže živce jer se lako pokvari. Ali zato njegova kamera je na razini digitalca.
|
ja jos nisam NIKOGA cuo da ima problema sa joystickom na k800.
i da moj izbor bi bio k800 jer mi ej w880 preruzan |
Citiraj:
|
k800 mislim da je odlična kamera na tom se-u isplati se....
|
Ma uzmi k800,imam ga 6 miseci,jojstick mi jos uvik radi,a ako pocne stekat,ispuse ga s kompresorom,jedina mana mi je to sto ima malo memorije....
Ovaj w880 ima full male tipke.... |
Barem to nije problem kupis vecu karticu i rijeseno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
raspitao sam se u servisu i večinom se to događa sa mobačima iz t-mobile ponude. |
Koristim K800 mjesec i pol dana, joystick još uvijek savršeno radi, a ako imaš garanciju uopće ne moraš brinuti o tome. Inače svaka preporuka za K800, vrhunska kamera, kvalitetno kućište, odličan softver...
|
Citiraj:
ali za tu lovu je definitivno best buy. |
Ok,hvala svima :chears:.Mislim da cu nakon ovoliko hvale na racun k800i morati odabrati njega.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10. |