![]() |
Diskeeper 9 problem
Pozdrav.
Cacko sam nesto po windows services, iskljucivao koje sam mislio da mi ne trebaju, i sad vise ne mogu pokrenut Diskeeper, kaze service not started... jel zna netko koji services od ovih su potrebni da bi radio normalno? probao sam reinstall, ali ne da niti to... http://img261.imageshack.us/img261/4...iceswx3.th.jpg |
Application Layer Gateway Service, Distributed Transaction Coordinator, Event Log, Print Spooler (ako imaš printer), Protected Storage, Remote Procedure Call (RPC) Locator, Security Accounts Manager, Workstation,... su kod mene uvijek uključeni.
|
Otvori listu servisa i nađi Diskeeper service, pokreni ga i ujedno prebaci da se pokreće "automatic". Standardna lokacija ovog programa - servisa:C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe
|
lega, upalio sam sad sve te service, iako prije nisu radili (prepoznajem hrpu novih stvari u task manageru koje prije nisam imao)... no effect.
Nikky, pokusao sam upalit taj service u service list, ali ne da se upaliti, pise: service not started... Help! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:16. |