![]() |
titl u VCD
kako ubaciti i u kojem formatu titl na vcd da bi se vidio na linijskom dvd?
|
Nikako :(
Titlove mozes ubaciti jedino tako da ih enkodiras zajedno s filmom (trajno). |
Da, morao bi ga ponovo codirati i ubaciti titl usput s filmom... Neisplativo, ak se mene pita, opčenito VCD.
|
Re: titl u VCD
Citiraj:
Tam bus nasao sve sto te interesira, tko zna, mozda najdes i odgovor na svoje pitanje. Citiraj:
|
Re: Re: titl u VCD
Citiraj:
|
SVCD je puno bolji od VCD ali meni se i dalje najvise svida Divx/xvid rijesenje.
|
Re: Re: titl u VCD
Citiraj:
|
VCD se ne moze usporediti s DivXom ako je ista velicina filea.
Jedino sto mi se svidja kod VCDa je to sto trosi malo resursa i podrzavaju ga gotovo svi DVD playeri. Mozda se gpremcu i marcu vise svidja zato sto je puno svedskih akcionih kodirano u VCD makar i to postaje stvar proslosti (lijepe :rolleyes: ). |
Citiraj:
|
Re: Re: Re: titl u VCD
Citiraj:
|
Koliko sam isprobao svi playeri 2001+ na dalje citaju svcd.
|
Citiraj:
Npr. moj Pioneer proizveden je 2002. godine i ne cita SVCD. Plus, znam dosta ljudi koji su DVD playere kupili 2000-2002 i skoro niti jedan ne cita SVCD. Nije da itko place zbog toga.:p Nemoj me krivo shvatiti, SVCD je kvalitetniji od VCD, ali dosao je prekasno i to se osjeti. |
Ja sam samo rekao sta sam ja probao pa radi sve iza 2001+ i tako je vani. Neznam na kakvim si dvd playerima ti isprobavao ali na vecini radi. A kakva je situacija sa SVCDovima i dvd playerima takva je i sa dvd+r/rw standardom samo najnoviji podrzavaju.
|
Citiraj:
|
Re: titl u VCD
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:31. |