![]() |
Pomoć...!!
dajte mi molim vas pomozite...komp mi se stalno resetira i to nakom sta ude u windowse s time da se kod restarta pojavi blue screen na kojem nesto pise no nemoze se procitat jer se brzo restarta..jel netko zna u cemu je problem????
Gigabyte GA-M59Sli-S4 AthlonX2 4200+box 2x1Gb Rama Kingmax 800mhz DDR2 Asus Extreme 8800GTS 320Mb Seagate Baracuda 160gb..sataII Hiper Typer R 580W Soprano Black |
tak neš se popravlja reinstalacijom win, a ak ne pomogne, moraš svaku komponentu provjeravat posebno. (visoka temp mi prvo pada na pamet ak je neš oc-ano)
i trebao si stavit naslov malo bolji... |
Restartanje kompa
Instalirao sam ja windowse par puta i sve je bilo dobro par dana no onda se s vremenom pocinje restartat i koji put se smrzne...evo sad je doso komp k sebi nakon sto se restartao 20 puta...a i zna se desit da nesto za pišti...zbilja neznam sta bi to moglo biti????
|
Kao i uvijek, već si čitajući ovdje mogao vidjeti da prvo što preporučamo je odvrtiti memtest i vidjeti jel memorija kriva.
Sve vratiti na defolt naravno... I da, naslov ti je komatozan....:smoke: |
Napravio sam memtest i sve je u redu...
|
rekao si da zna pištati...dali je zvuk isprekidan...konstantan..dva kratka beepa..jedan dugi?
e kada to saznaš odi fino pogledaj koji bios imaš i probaj proguglati što taj zvučni signal znači :) |
zvuk je kratak od 1 sekunde al malo hrapaviji...testirao sam sve i sve je u redu!
|
kupi novi komp, ovaj ti je tak i tak star :D:D:D
neznam, možda je neš sasvim deseto. meni ništa ne pada na pamet više. možda matična? |
Citiraj:
Svi komentirate naslov, a nitko se ne bi usudio prijaviti poruku/temu... :smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:54. |