![]() |
Skurena 6600
Nisam znao gdje bi sa ovim threadom, pa sam ovdje. Frend je skurio leadtekicu 6600, flashanjem biosa sa vecom voltazom, kaze da je uspio staviti origigi bios, i reklamirao ju je u jednu poznatiju trgovinu računalnom opremom. Ja sam mu rekao da ne vjerujem da ce mu to proci. Mene sad zanima, postoji li ikakav nacin da oni skuze kako je grafa spaljena, i da mu ne priznaju garanciju (u pitanju je opklada, ja sam za to da mu nece proci, on veli da hoce...) :chears:
|
Ja sam bio u istoj situaciji (6800GT). Spalio je zbog povisenog napona (umjesto fabrickih 1.3 bila je na 1.5) i odapela je nakon nekog vremena. Vratio sam originalni bios na nju i dao na reklamaciju. Reklamacija prosla (dobio 7900GS posto nisu imali 6800GT).
Jedino ako se na njegovoj negdje bas vidi da je spaljeno (crne mrlje) onda tesko da ce proci. |
Provjeri jel se osjeti miris.
|
Ako je oštečenje vidljivo,ne prolazi garanciju...dakle,ona fizički mora izgledati kao nova.
|
Kako se moze najlakse spaliti ,a da se ne vidi nista:goood:
|
pa evo ti odgovor,flashas krivi BIOS....ili joj flashas normalni BIOS,i tijekom flashanja iskljucis komp... ;)
|
Citiraj:
sto bi razvalio 7600Gt pa to je dobra grafa. |
I sta na kraju bi? Je li prosla reklamacija?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |