![]() |
prža
Prža mi je počela srati i išao bi ju promjeniti ali sada više stvarno ne znam koju uzeti (osim Plextora) pa bi molio preporuku
:beer: |
Ja uzeo Sony, black u Linksu, radi ko zmaj za 320 kn...
|
Meni Pioneerova 105-ica radi fantasticno tako da ti preporucujem 106icu (nasljednik) ili Teaca ak razmisljas o CD przi.
|
Citiraj:
prza je stvarno ok, a software bundle je mrak. jos sam i vidio na newsima za 950kn Liteon 4x+R, 4x-R, 52XCD al brijem da ju je tip vec odavno prodao (sta ces, kad se nema para u pravo vrijeme:) ) a od cd-rwa bi ti preporucao isto Liteon... ovi stariji modeli (ala moj 24x ili 40x) su fakat bili odlicni, pa valjda su i noviji... inace ja na svoju ne przim previse, al frend ima vec skoro godinu dana 40x liteon, i prza radi mrak. nasnimio je preko 2000cda, od toga zajebala 2 jer mu je nestalo struje za vrijeme przenja :) |
2000 / 365 = 5.4794520547945205479452054794521
Frend ti je poprilicno paranoican kad radi toliki backup :D |
Citiraj:
|
Uzmi si Lite on...Nije skupo a dobro i pouzdano i super audio ekstrakcija.
|
Citiraj:
Ako nemas novaca za to, onda ti preporucam LG 52/32/52, ovu koju ja imam u sigu. Evo , meni stvarno fenomenalno radi, nikakvih problema. Audio ekstrakcija izvrsna. tvoja odluka... :beer: |
Citiraj:
a reko sam mu da mu to nije potrebno :D |
Citiraj:
|
Na LG-u imaš 2 godine garancije, radi "kak vurica". Backup-ove, a i ono što to nije.
|
DVD prža - Pioneer !
Dela ka urica :D CD prža - LG dobra i jeftina :beer: |
PX-708A
|
Citiraj:
|
Ako kupuješ CD pržu, uzmi LiteOn, malo je bučnija, ali radi ko zmaj.
Da kupujem DVD pržu ( još mi ne treba, ne radim sa tolikim količinama podataka, a dati preko 1000 kn za nešto što ću koristiti par puta mi je malo previše ), pričekao bi poslije Nove Godine i rasprodaje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
2000 / (2*365) = 2.74 po danu Zanimljiviji podatak: 2000 * 20min (vrijeme potrebno za jedan cd) = 40000min / 60 = 666.66 sati :D Kupljena za 1800 kuna, prodana za 100kn :D |
Citiraj:
|
Ma to ti on vozi bicikl pored kompa i fila struju, tzv dela na žgance!:D
|
Plextor.
|
Citiraj:
Eh, kad su se CD-ovi prodavali po 100kn.. Tad nisam morao razmisljati o financijama, a sad sam tek siromasni student.. :) |
Teac, Lite-On, LG svejedno, sve su tu negdje što se kvalitete tiče. Novi Plextor Premium je preskup i ne opravdava kvalitetom svoju cijenu. Onaj "običan" košta oko 500 kuna, ali je opet skuplji od ostalih.
|
Citiraj:
a ja se sjecam dok sam davao za cd-e po 50DEM, a cd-i su se przili po sat i pol :D |
Ovdje bi dobro došao neki moderator in action. Samo još fali da počnete objašnjavat kakve sadržaje ste pržili na cd-e, kome i koliko. Onda ostavite svoj broj telefona ili još bolje, sami se javite MUP-u.
|
Citiraj:
A sad kad smo vec unistili thread; jel si ti onaj Rivi sa seti foruma kojim slucajem? |
Citiraj:
salim se... trebalo bi prestat... definitivno off -topic |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |