![]() |
Venice 3200+ vs. CoreDuo T2350
Napravio sam mali test sa unRARd atotekom jednoga divixa od 700 mb.
CoreDuo T2350, 1800 mhz, 2 mb cachea nalazi se u lapu sa 1 Gb DDR2 na 533 i SATA150 diskom. Venice 3200+, 2000 mhz, 1 mb cachea, 2 Gb DDR400 i SATA300 diskom. Bio sam mišljenja da bi CoreDuo trebao biti brži zbog keša i dvije jezgre bez obzira što je u laptopu. Naravno bio je prištekan na adapter a ne gubi performanse. Razočarenje u Intelovu tehnologiju: AMD: 11,8 sec CoreDuo: 45,4 sec Pratio sam i obadvije jezgre su bile u pogonu. Šta bi tek bilo da je x2? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A čuj ipak nemožeš zanemariti neke stvari a to su SATA vs. SATAII (makar je ovo manje bitno), DDR2 533 vs. DDR 400 (svi znamo da je bez obzira što intel manje pati od am2 na tome to veelika razliak u korist ddra) i k tome 1gb vs 2gb, 200Mhz više AMD jezgre...
Istina sve to ne opravdava TOLIKU razliku od 4x ali odnosi svoj danak to je sigurno... |
Citiraj:
|
Ili sa turionom pa onda reci zapazanja;)
|
Ovo je dio za dizanje u nebesa AMDovih procesora i pljuvanje po Intelu.
Intelovci imate svoje dvorište. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
od kada Venice ima 1mb cache-a
Venice koliko znam ima 512kB cache-a SanDiego ima 1MB cache-a |
Citiraj:
Nema druge nego da ga upgradeam i stavim mu u prikolicu još 512. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj si kupil i ti Pentiuma? Kaj onoga COD2 duo? :lol2: Da, da baš onaj gejmerski. Moš s njim igrat Soliter u full modu i nek pucačine. Sam izvrtil z njim 3DMark2001 i dobil sam score veći od 2001 skoro duplo. :D |
ja mislim da je amd-ejac namjestio rezultate. :D
ili treba malo "poštelati" lap sa intelovim procom... |
na kaj je svijet pao kad ni organu više ne moreš vjerovat :p
|
Taj CoreDuo nije Conroe tj. COD2 Duo...To je Yonah dakle Pentijum M.
Tek T5000 i T7000 su Core 2 Duo, tj. Intelova najnovija tehnologija... |
Citiraj:
1400MB/12 s=117 MB/s 1400MB/45 s=31 MB/s ------------------------------------ 100% sam uvjeren da loshi rezultani na CD su zbog diska. koji su diskovi? EDIT: sad si me bash zagrijao :D ajd provrti ovo http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42723 |
Citiraj:
|
Dajte kad već želite testirat neš da se testira, evo AMD kad nam daju nešto za test idemo se igrat :D
Meni je moj Konro sad na 3GHz, ali ako baš želiš stavit ću ga na 2GHz i idemo onda vidjet koliko je tvoj Veni brži od Konija :D Obojica imamo 2GB rama i SATA 300 hardove. Daklem? :p |
Citiraj:
|
Dajte više skinite svi neki isti manual s weba u .pdf formatu i rarajte, zipajte i igrajte se do mile volje na 100 nčina. pa vam se i ja priključim :D
|
Testirao si brzinu hardova tim testom, ne procesora
|
Lap je brži u blenderu.
Reza je sljedeća: Lap: 02:05:14 Komp: 04:05:16 Ali ne radim sa Blenderom tak da je to nebitno. S tim Intelom nemreš ni COD2 igrat, a duplo je brži. :D |
Citiraj:
zafrkavaš se, zar ne? :lol2: |
Citiraj:
Ja sam stavio svojega ovdje da ga mi zadrti AMDeovci moženo pribiti na križ. :D A i GMA950 je Intel. :D |
Taj integrirani bulšit nosi oznaku Intel ali grafa i intel.. pihhh :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Core2Duo je nakupina ukradenih AMD-ovih patenata. I preskupi su, tko kaže suprotno, govori zbog čiste racionalizacije. :rtfm: :D |
Svi se pitaju zašto je forum pao? ZBOG OVOG THREDA! Napokon je netko izgovorio istinu u vezi intela, te smo navukli bijes zapadnjackih špijunskih org! Svi koji kupuju intel procesore samo financiraju špijunažu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:18. |