![]() |
Serijal Hitman
Evo potaknut željom za 5 nastavak otvaram ovu temu koja bi o tome nešto više reka ili pohvalio.
Serijal Hitman po meni se odlikuje visoko kvalitetnom igrom zbog pre dobre atmosfere, grafike, zvukova, oružja i igrivosti. Početak serijala je bio ***eno predobra igra. SA je bio vrhunski. Contracts je bio osrednji ali isto napet. Dok Blood Money je prava revolucija. Igra je vrhunski napravljena početni bugovi su ispravljeni. Igra impresionira u svakom pogledu osobito u igrivosti i količini sadržaja! Igra donosi vrhunske stvari kao što je naplaćivanje zadataka i tako rankove. Oružja u igi ima dosta i mislim da su dobro napravljeni! tko nije zaigra igru preporučio bi mu da zaigra:goood: :goood: ! |
U potpunosti se slažem s tom izjavom, da je igra MRAK. Sad igram Contracts, i ne želim probati Blood Money dok ovo ne odigram.
|
Oće li bit 5. nastavka?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
najava filma
nadam se da nije bilo, i lik mi malo gay izgleda za film. :finger: |
http://www.imdb.com/name/nm0005458/
Jason Statham po meni on je trebao glumit Hitmana,svatko tko je gledao Transporter složio bi se da je on najbolji izbor:) I još sam se nadam da će baš njega uzet kad ne nađu nekog peškana:( |
Slazem se za izbor ali ima bolji netko ko nemre riknuti :D Bruce Willis :D:D lol.
Sada su poceli raditi filmove po igricama prvo Hitman pa Metal Gear Solid kaj bu iduce hmmmm ... nadam se Splinter Cell :goood: |
ovaj glumac izgleda totalno gay. bilo bi bolje da su išli s nekim starijim ili barem mrvicu nabildanijim.
i brijem da u filmu neće uspjeti uhvatiti onu hardcore-šunjara shemu zbog koje je onaj jedan jedini metak koji ispališ na kraju misije (a nekad ni to) toliko sladak :) |
Novi nastavak igre je službeno najavljen: http://www.computerandvideogames.com....php?id=156193
|
hmmm link ti je za Just Cause a ne hitman
|
Čitaj cijeli tekst, ne samo naslov. Ono jest, doduše, najava samo za konzole (ali i to je nešto).
|
Taj Just Cause imam doma
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma to je bila šala ,zato sam i napisao da nemre da rikne
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svi bi već tribali znat kako je završio Hitman Blood Money
I naravno Hitman 5 se očekuje, već su neki traileri izišli :) |
Citiraj:
Sad se iscekuje 5 nastavak samo da ga neoduze kao Mafiu 2 |
Auuuu, Hitman 5:care:
Ništa ne moraju popravljat, nek slobodno ostane na razini 4 (naravno s novom pričom) i bit će sve 5. THE igra jebate. Samo neće to još brzo...datum izdavanje je i dalje TBA koliko vidin... |
Citiraj:
Uglavnom kako si i sam vidio TBA je date. Ali nisan siguran da će puno još proć jer je zadnji bio iz 2006 :) |
Samo nek ne recilkiraju 70% prethodnih levela/mapa iz pokojeg od prethodnih nastavaka i sve 5.
Hint radilo se o "nastavku" Hitman:Contracts, s mapama (bolja grafika/engine doduse) iz prvog nastavka Hitman:Codename 47. Naravno onome tko nikad prvi nastavak nije odigra, to bas i nije neki minus, ali ja sam propisno "pop-iz-diya". |
Evo novih informacija, peti nastavak bi se trebao zvati Hitman: Absolution!
http://www.hcl.hr/vijesti-dobio-je-i...n-5709-27.html |
Koliko vidim, release datum više nije TBA, sad je: Q4 2011, odnosno točnije; The game will be released around Christmas 2011, at the earliest.
|
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom meni bi bilo dobro kad bi se u Absolutionu više koncentrirali na stealth dio igre (vidljivost hitmana - šuljanje pokraj stražara u tami, makar to se i sad moglo :D, i ponajviše galama) nešto više na splinter cell da navuču, bar što se tiće stealtha u igri, inače sve 5 :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni tribaju radit na ograničenosti, jer na masu misija postoji samo 2-3 načina kako je obavit (bez obzira na oružje) i sam lik je dosta ograničen. Doduše su to malo anulirali u BM. |
|
Citiraj:
Koliko vidim ovo će bit najbrutalniji i stealth Hitman dosada. Iz videa bi se moglo naslutit da će bit n načina za obavit misiju, i da će se moć improvizirat u svakoj situaciji. Osobno prejebeno izgleda. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:32. |