![]() |
Kingmax 1Gb 800 - 280kn
Evo, slučajno naletio ja na cjenik H2-Shopa i ono 1Gb kingmax ddr2 800MHz - 280kn? Pa kuda to ide... Jel zna tko di je taj H2-Shop i jel to neki mulj ili što?
|
H2 shop je iza maksimira, mislim da je Hondlova ulica.
|
pa u ve-milu je oko 300...vrlo moguće..
|
Sječam se svog prvog kompa kad je 128 MB bilo puno i koštalo nekih 1000 kn. kako pada cijena RAM-a, a bilo je i vrijeme. šteta samo što Windows XP 32-bit ne može koristiti više od 3,5 GB....
|
Da ne vjerujes kako je to jeftino...
|
Citiraj:
ali nemoj se truditi, jer više nemaju te memorije, ja sam pitao :baad: |
Ma ljudi moji, pa je li to moguće???
Ve-mil je dobio nove zalihe Kingmaxa i cijena je još niža. 272kn za 1GB DDR800 :respekt: |
E ljudi, ova cijena je odlična! Kaj mislite jel će ostat tako ili će rast? I koliko je taj Kingmax dobar. Jel drži ako ga malo clokneš?
|
Nemože niže...Dobar,Solidan...Za tu paru vrhunski. Većina rade na 4-4-4-12 sa 2,1V i max clock je između 950 i 1000MHz.
|
Kad pomislim kako sam spušio 1400 kn na razlici u cijeni te memorije u odnosu na prije 7-8 meseci, dođe mi zlo.
Bolje ne razmišljat. |
..dokaz da najvise profitiramo kad ne letimo na sve sto "novo" sto izadje..sjetite se prvih core2duo proceva i maticnih (pb5 deluxe) kad su izasli..a kakve se sad kombinacije daju sloziti sa E4300 procevima i ds3 plocama od gigabyte ;)
|
Zna li netko kakve su ove memorije u HG spotu neke Gail value, 2GB 610kn
|
Ja sam cuo da su te Geil memorije dobre i trajne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:22. |