![]() |
program za rezanje pjesama
pozdrav
mozete mi molim vas preporucit neki program za rezanje npr refrena jedne pjesme?? ako znate gdje mogu skinuti molim vas dajte milink, ili samo naziv programa hvala! |
|
možeš i s nerom - Wave editor
|
ok, hvala, a jel mi sad neko moze objesnit kak se radi s tim programom jel ga ja opce ne kuzim!:respekt:
|
mp3 cutter
procitaj si help. |
Citiraj:
MP3 Cutter: Prvo u glavnom prozoru odeš na "File-import" i odabereš pjesmu koju želiš rezuckati... Pjesma će se učitati u "project bin" i dvoklik na nju da ju pokreneš, u cutteru imaš 2 plave strelice ( mark in i mark out) te s njima određuješ početak i kraj odrezanog dijela. Kad si dobro odrezao spremiš dio tako da klikneš na crvenu strelicu sa dokumentom i dobit ćeš taj odrezani dio u "cue list" , odeš na taj dio i exportuješ ga u mp3 gdje već želiš. |
Hvala ti puno!!!!!!
MOZE LOCK:amen: |
ako si već riješio problem, super...ali, u buduće kada budeš to radio, možeš pokušati sa Audacity-em, program je besplatan i jednostavan za korištenje...
|
jel taj mp3 cutter radi re-encoding ili samo reze?
|
Radi reencoding, zato je MP3 Cutter bolji.
|
Imaš i Cool edit.
|
Citiraj:
|
A možeš i mp3 direct cut probat.
|
a mozes i COOL EDIT PRO
|
Citiraj:
|
Koliko znam i Audacity to može, a i besplatan je. Imaš ga na svakom Bugu.
|
Citiraj:
|
U Audacityu možeš sve. Besplatan program s pregršt mogućnosti. Moja VELIKA preporuka.
|
baba sumom deda drumom. Al dobro, sto se mene tice mozete sve mp3-ce skrsit u 62kbit/s i onda vracat u 320kbit/s
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |