PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   windows Xp black edition (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=69855)

karabit 20.05.2007. 12:25

windows Xp

instalirao sam ovaj win pa kad kliknem start all programs(ima programa za dva stupca) ne otvara se drugi stupac nego strelica za gore i dolje u prvom stupcu!!! PA me zanima di se to iskljući!!

LAcy 20.05.2007. 12:39

Citiraj:

Autor karabit (Post 727542)
instalirao sam ovaj win pa kad kliknem start all programs(ima programa za dva stupca) ne otvara se drugi stupac nego strelica za gore i dolje u prvom stupcu!!! PA me zanima di se to iskljući!!

Vjerojatno jednako kao i u normalnim WinXP. No ja bih na tvom mjestu ipak pročitao ono što si preskočio prilikom registracije na forum, Službena pravila ponašanja na PCE forumu prije nego te čika Tor dohvati.

karabit 20.05.2007. 12:42

Citiraj:

Autor LAcy (Post 727550)
Vjerojatno jednako kao i u normalnim WinXP. No ja bih na tvom mjestu ipak pročitao ono što si preskočio prilikom registracije na forum, Službena pravila ponašanja na PCE forumu prije nego te čika Tor dohvati.

evo idem odmah!!!! al ak može kakav konkretan odgovor di se to isključi/uključi

LAcy 20.05.2007. 12:46

Citiraj:

Autor karabit (Post 727552)
evo idem odmah!!!! al ak može kakav konkretan odgovor di se to isključi/uključi

Desni klik na taskbar, Stat menu, customize pa traži valjda je tamo jer mi se ne da sad rebootat u WinXP.

karabit 20.05.2007. 12:50

Citiraj:

Autor LAcy (Post 727556)
Desni klik na taskbar, Stat menu, customize pa traži valjda je tamo jer mi se ne da sad rebootat u WinXP.

ma tražio sam al bez uspjeha. kad ces moc pa javi di je to! Hvala

Big Guy 20.05.2007. 12:53

u pricipu s svojoj vlastitom legalno kupljenom kopijom windowsa možeš raditi što želiš tj možeš ga modati kako želiš, ali budući da je ovaj black edition win koji kruži netom tj nelegalan bilo bi ti puno zdravije da to ne spominješ

ali koliko sam vidio s raznih foruma to je samo ušminkana verzija običnog xp-a, tj nema ničeg korisnog samo ljepše izgleda

karabit 20.05.2007. 13:22

Citiraj:

Autor Big Guy (Post 727565)
u pricipu s svojoj vlastitom legalno kupljenom kopijom windowsa možeš raditi što želiš tj možeš ga modati kako želiš, ali budući da je ovaj black edition win koji kruži netom tj nelegalan bilo bi ti puno zdravije da to ne spominješ

ali koliko sam vidio s raznih foruma to je samo ušminkana verzija običnog xp-a, tj nema ničeg korisnog samo ljepše izgleda

uzeo sam ga samo radi novih programa!
Znam moja isprika zbog toga kaj spominjem, nisam čitao pravila! ako netko zna kako to ide na XP-u bio bih zahvalan da napiše!! Hvala

Big Guy 20.05.2007. 16:53

ovo je barem bilo jednostavno

znači - desni klik na taskbar -> Properties -> Customise -> Advanced -> scrolaš do "Scroll Programs" i ugasi to

karabit 20.05.2007. 21:21

Hvala

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56.