![]() |
p4c800 dlx ne pali, potvrdu dijagnoze molim
Samo potvrdu dijagnoze molim. Dakle konfa je od frendova, s.478 (proc mi se nije dalo provjeravat), 2x256 mb rama (samsung tccc), ati 9600 neka low profile verzija, maxtor sata hard i šrotno napajanje.
Konfa iz nekog razloga mrtva, probao sam sa svojim napajanjem, novu cmos bateriju na ploču stavit, probao sam ram i grafu u svojoj kanti i rade, probao upalit komp sa samo osnovama ukopčanim (dakle ram i grafa, bez harda), i rezultat isti, samo se zavrte ventovi i to je to. Zaključak po meni da je ploča izdahnula, pa bi molio ako netko ima još neku ideju ili drugo mišljenje da mi javi, odnosno bar da se potvrdi moja dijagnoza. Hvala. |
Da nije u kontaktu sa kucistem? Jesi isprobao "na stolu", pci grafu stavit za probu, jel bipa bez memorije? Ma vjerojatno je riknula....
|
Nema bipova nikakvih. A koliko sam vidio nije a4 korišten umjesto distancera :D, tj. svi distanceri su na mjestu, a pci grafu nemam, ali kako ne radi ni sa mojom ispravnom grafom ne vjerujem da je agp port...
|
Citiraj:
|
Nemojte mi M..-a za*ebavat... :D
Citiraj:
|
Pa to mi se opet svede na soket478 ploču, kvar koji neznam popravit, i dio koji je teško nać u prodaji. Ali kako ista ni ne pišti kad fali grafa ili ram, mislim da je definitivno pokojna. Može topik pod ključ, meni je bilo glavno potvrdit tu dijagnozu. Hvala na pomoći...
EDIT: Sad sam tek skužio, da sam se gore malo krivo izrazio :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:34. |