![]() |
Isplativost 4gb
Ukratko cijena memorije nikada nije bila niza, Kolko se isplati ici sa 2,5gb na 4gb
Cijena nije velika a sada kolko je to isplativno, znaci opet da nebacim 500kn bezveze, pa da vindowsi uopce ne koriste jedan dio rama. Da nebude pitanja za sta ti treba reci cu ukratko za sve (navise igre i to sto volim imati sto svari otvoreno, ali zna biti koji put i obrada slike i videa), a najvise zbog toga da kupim sada dok je cijena niska i da sam miran duze vrijeme jer proci ce bar godina mozda i dvije dok ddr3 nezavlada. |
2GB i točka, ne budeš vidio razliku.
|
Neisplativo bez obzira na nisku cijenu.
|
a vista kada se instalira?? ona dosta rama guta u startu???
znaci bolje 500 kn ulupati jacu graficku (x1950xt>8800gts) |
bolje 500kn ulupati u nesto drugo a ne u komp ako imas 2bg rama i 1950XT
|
za vistu ti dosta 2GB, budi bez brige,
bolje uloži u tu grafu, isplativije je (koliko je to moguce uopce u informatici :)) |
pogledaj moj komp
grafu planiram mijenati (x1600pro), ali ploca bi mi nova dobro dosla, jer je ova btx pa nemogu promijeniti cooler koji je jako glasan a i nemam NIJEDAN pci utor a treba mi jedan za sky star |
Citiraj:
pa ako ti paše...eto ti veselja :) http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=69558 |
Citiraj:
|
kaj mislite da u visti se nebi vidile razlike sa 2 na 4gb rama?
|
Citiraj:
sumnjam da pase meni treba cooler po btx standardima |
Citiraj:
a vidilo bi se donekle ali da ako hoces vidjeti svih 4 onda moras ici na 64bita. a to vuce za sobom druge probleme koji ce ti ogaditi brzo sav taj ram :) |
Tako je - 4GB mora biti i 64bit OS, inace nista od 4GB.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:27. |