![]() |
problem sa laptpom
uglavnom imam problem sa laptopom,zadnji put sam ga morao prislisno ugasiti jer se zablokiro,ponovno ga upalim i kad dode do menua gdje me pita ono kako zelim da se pokrene:last good known configuration,start windows normaly...uglavnom bilo sta da odaberem sve se zablokira i moram ga prisilno restartat. ako netko znam...bio bih zahvalan.
|
Da skratim, ako nemas nis vaznog na c: particiji, pukni format pa windowse nanovo...:D
|
da probo sam al nece mi bootat sa cd-a.
|
Citiraj:
jel si podesio da prvo boota sa optičkog uređaja a zatim sa harda. ili ti ne vidi hard prilikom boota (ak nemaš drivere za sata kontroler) |
A koji je lap u pitanju, najcesce je F11, F12 za boot menu ili jednostavno u bios-u namjestis boot sa cd-a it to je to.
Drugi put malo vise podataka daj, model, na koji nacin je zblokao, moguci virusi itd... |
neznam kako to ide na laptopu al na komu stisne del dok jos ucitava i podseim da mi prvo boota sa optickog uredaja,na laptopu moram stisnuti f2 i kad stisnem na boot,i imam ponuideno:removable devices,hard drive,cd-rom drive.stisnem cd-rom i ne reagira koda nisam nista ni odabrao.
laptop je intel pentium 4 3.00 ghz 512mb ram,ati radeon 9700.nevjerujem da je virus jer nemam na laptopu internet. |
Moguce da ti cd nije bootabilan, a sta bios kaze za optiku, jel u redu?
|
evo uspio sam booat sa cd-a inace na kompu stisnem enter fda izaberem sa cega zelim bootat al ovdje moram sa +- birat. hvala puno na pomoci i brzom odgovoru..
EDIT: joj sad mi pise mountmgr.sys is corrupted sta to naci? |
Jesi formatirao?
|
evo sad sam uspio formatirat hvala na pomoći..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |