![]() |
CoD2 directx error
Probao sam igrati na laptopu HP copmaq nx7300 i stalno mi javlja da je greska sa directx,kako da rjesim taj problem
|
|
Nije pomoglo!!
|
Ajde napisi tacno sta pise kad ti baci gresku.
|
Citiraj:
graficka je Mobile Intel® 945GM,koliko sam vidio na netu da sa tom karticom to mogu zaboraviti |
ja sa 6600GT imam potpuno isti problem.
|
Probajte instalirat igru ponovo.Ako imate pirated edition verzije onda se isto možete nadat da je u igri neparvaljna neka glupost od strane crackera, probajte najnoviji directx sa neke nove igre tipa TEST Drive ili neke druge koja je izašla 2007 jer imaju neki dodatni updateovi!
|
Hmm...dali te izbaci za vrijeme igre, prilikom pokretanja igre ili kod minimiziranja igre u windowse?
|
to meni izbaci kada se puni ona crta.
|
Ja mislim da je problem u grafi.
Jer ako je onboard od intela onda imas problem jer na intelovom situ pise da onboard graficka u POTPUNOSTI ne podrzava CoD2. |
Hm ovo je mislim malo starija tema, valjda je covjek u 2 mjeseca rjesio problem :D
|
U slucaju da nije rijesio... Neka ne pokrece igru preko Xfire-a i nece mu vise javljati taj DX error... Ako ne pokrece preko Xfirea onda neka napravi uninstall, obrise rucno direktorij igre i instalira ponovo i to mora radit, ukoliko mu je sav HW ispravan..
|
ja rijesio problem instaliro ponovno winse i sad sve radi odlično.
|
evo ovak... winsi stari 2 tjedna, grafa intelova na asrock 1333-d667 i igru nikako da pokrenem..dode mi error kao u 1. postu ovdje... najnoviji dx i nista... :smoke:
nadam se da cu moc igrat :( |
probaj ugasit xfire ako kojim slucajem ga imas na kompu ;)
|
nemam
|
imam istu plocu, ni meni ne radi s integriranom grafom :\
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:47. |