![]() |
Najpovoljnija kombinacija za pozive na jedinstveni 098 broj
Pozdrav svima,
Naime, interesira me najjeftinija (fiksni trosak) i najpovoljnija (trosak poziva) tarifa/model/stovec kojime bih ostvarivao najpovoljnije (free?) pozive na samo jedan 098 broj. Dakle, u praksi, uzeo bih nekakvu SIM karticu i s nje bih zvao sam jedan 098 broj, te bih volio da je to sto jeftinije? Ima neka kombinacija za free pozive ala VIP friends ili kako se to vec zove kod Simpe/Croneta/Kaksevecsadzovu (nazalost, ne pratim te prepaid sustave i njihove kombinacije, jer mobitel imam u poslovne svrhe, pa se ne opterecujem time). TIA! |
Ja mislim da ti je najbolje tele2 knock out tarifa. Tak sam čul i tak svi vele.
Pogledaj tu više. |
A na simpi imaš Simpati&ja, 60lp / minuti.
Znači, moraš imati Simpa prepaid karticu. IMO, neisplativo, TELE2 ima opako niže cijene. |
Tele2, prešao na njega s vipa - troškovi su se doslovno prepolovili...;)
|
mislim da ti je tele2 nokaut najbolji izbor. ja sam isto na pretplati pa ne znam al žena ima na simpi aktivirano nešto što plaća 15kn mjesečno i ima besplatne razgovore od petka navečer do nedjelje navečer. plaća samo uspostavu poziva mislim 25 lipa. al to je samo petak - nedjelja.
|
mislim da ga nikako niste shvatili:nono:
|
Aha, misliš zvati na samo 1 broj? Onda mislim da tele2 ima onaj mukte broj s kojim razgovaraš besplatno.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
E fino. :) Tarifu s Mukte brojem mogu aktivirati svi postojeći TELE2 pretplatnici i svi novi TELE2 pretplatnici na TELE2 prodajnim mjestima. Aktivacijom ove tarife korisniku se svi pozivi i usluge naplaćuju prema cijenama važećim za Tarifu s Mukte brojem a korisnik dobiva pravo aktivirati jedan Mukte broj iz TELE2 mreže u Hrvatskoj s kojim razgovara za 0,00 kn/minuti. Ja bih sad to isto, samo sa 098 brojem, i svi sretni & zadovoljni. Dakle? :) |
Nema ti "mukte" broja na Simpi.
A najjeftiniji prepaid poziv na taj 098 broj bi ti bila tarifa koju su momci već spomenuli od TELE2. Nije mukte, ali je jeftinija od sveg ostalog što se nudi. Ono što je fanATIK preporučio: Citiraj:
|
Hm, imas ovako, ali nije prepaid - a ne znam i hoce li ti se to isplatit - flex obitelj 300 (2 clana) - tarifni paket je dakle 300kn - pozivi unutar "obitelji" su 0kn/min, uspostava poziva 0.25kn. Dobivas jedan racun na adresu. Tih 300kn normalno trosis na pozive prema ostalim 098 bojevima, ostalim mobilnim i fiksnim mrezama kao i na poruke te vec spomenutu uspostavu poziva (25 lipa).
Ja sam trosio i vse od 200 kn/mj pa sam s curom uzeo taj paket i sad svaki placamo pola-pola (150kn), a kako s njom imam bespaltne razgovore ostaje mi tih 150kn (-uspostava poziva, - poruke) za ostale pozive. |
Uzmi tarifu 60 i za 100 kuna mjesečno aktiviraj si unlimited.
Za 160 kn imaš 1500 besplatnih minuta u 098 mreži. Naplačuju samo poziv 0,25 kn, a za to ti je dosta onih 60 kuna kojie možeš potrošiti unutar paketa. |
Citiraj:
|
Zaboravio sam napomenuti da ako ostane koja nepotrošena kuna od onih 60 kn to se prebacuje na račun za idući mjesec.
Znači novih 60 kn + nepotrošeni ostatak iz prošlog mjeseca. |
Citiraj:
|
živijo amdejac ;) to ću i ja sada napraviti..mislim da mora proći pola godine prije mjenjanja tarife :)
ja sam na flex 150 :) |
Citiraj:
|
hehe mrak..jućer sam platio zadnji račun od 220kn :D
|
Citiraj:
Thx svima! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pico...a meni ne daš dijelove za moj kramp... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:57. |