![]() |
Koji driveri za 7600GT?
Već ih dugo nisam mijenjao jer sam stalno na 93. (ne znamsada točno).
Pa me zanima koja je preporuka drivera koje da stavim za moju grafu? :respekt: |
stavi najnovije (16x serija cini mi se), opali par testova, odigraj nekoliko sati omiljene igre, skini te drivere nabaci 93.71 onda opet opali par testova i par sati igranja pa vidi sa kojim ce bolje ici.
|
Citiraj:
|
Jucer sam testirao XTreme-G 94.20, 97.92 i 158.22...razlika u 3DMarku05 medu njima je nezamjetna (10-15 bodova) dok je cjelokupni vizualni dojam itekako zamjetan...probaj pa ces vidjeti koji ti najbolje odgovaraju!
Ja trenutno koristim XTreme-G 158.22!:chears: |
Zašto su zadnji službeni driveri za seriju kartica "7" izdani "Release Date: November 2, 2006" ? Također trebam preporuku novih drivera, sad sam na "91.47", mislim da je stvarno vrijeme za promjenu.
|
znaci xtreme-G 158.22 bi bili najbolji za 7600gt?
|
Mozda, a mozda i ne...kao sto rekoh testiraj sam pa ces vidjeti!
Ja trenutno koristim XTreme-G 97.92 jer sam sa 158.22 imao problema u nekim igrama! |
Citiraj:
EDIT: Sad sam vidio, stari thread bumpnut |
Na twearsrus forumu su pohvalili nove xtreme-g 160.02 drivere... navodno performanse nisu nista puno bolje, ali da je kvaliteta slike jako dobra...
ali to se odnosi na opcenito nvidia-ine kartice... |
koji su sada odlični driveri za 7600GT?
|
evo ja koristim ove najnovije (160.02) sto su tamo pohvalili, i nikakve probleme nemam...
sto se tice onog sa kvalitetom slike... ti x-treme G su mi super jer ima opcija s kojom se moze birati High performance/performance/quality/high quality, a bome se vidi razlika sa svakim od tih modova... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:35. |