![]() |
Rise of nations multiplayer...
Pozdrav...
Umrezili se ja i jaran.igrali UT2003 , Battlefield 1942 , Mohaa , NFSHP2 i sve to preko mreže piči ko lude. nema ne trza ni sekunde.Kod mene je integrirana mrežna kartica na Abit NF7-S a on je kupio na svoju Asus ploču .al kupio je kvalitetnu mrežnu... Tako mi i pored ovih igara probamo Rise of nations .- jer smo to jako željeli... Ali igra preko mreže ido ko k..... to stane po 10 sekundi.kao da pokušavaš igrati Battlefield 1942 na Pentium 1 sa 99 Mhz i 16 MB rama... jedva.uopšte se ne može igrati preko mreže... Ali nije do naše mreže jer smo sve igrali extra...igrali smo oko 10 ak igara i sve piči... Inače mašine su nam zmajevi i imaju i duplo više nego što traži Rise of nations.još smo i sve detqalje smanjili al ništa. jel još ko imao ovakvoh problema i znal u čemu je fazon....postoji li kakav patch za ovo??? |
Patch 1.02 je sredio te probleme, trenutno je out verzija 1.03. Cetvorica nas igramo u mrezi na laptopima i nemamo nikakvih problema.
|
EEE
E super.znači svima je ravio probleme ...
Ok , a čekaj jel prije tog patcha moram instalirati neki drugi ili samo instaliram taj patch 1.02. moram li poslije njega taj 1.03? Hvala ti. |
Stavis samo najnoviji patch, dakle 1.03.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:37. |