![]() |
MP4 problem
Dakle, imam problem s MP4 playerom, konkretno Hyundai MP-560V. Zbrisao sam onaj pmp_usb file, čini mi se s .ini ekstenzijom i ostale fajlove koji su bili na njemu. I sada mi player ne detektira nikakve pjesme/video koje stavim na njega...
Pomagajte!!! |
probaj flashat ponovo, nađi na netu software i probaj
|
|
Citiraj:
Fala na trudu, ali ne pomaže, niti mogu nać software... |
ima cura takav, sad nisam siguran jel ovaj 572 ili 560, al kad dodje uploadat cu ti te fajlice pa probaj
|
Citiraj:
Mislim da će to riješit problem, cheers :chears: |
nista od toga, nazalost. Ona ima 572v i nije bilo nikakvih sistemskih fajlova gore. Samo primjeri, slika neka, pjesma, spot, pdf.
|
Prokletstvo... ako iko naiđe s ovim playerom trebam file pmp_usb i još što je bilo uz njega...
|
aj napravi mu full format, meni je pomogao...
|
Citiraj:
|
*bump*
Anyone, please? Nigdje nema tih fajlova na netu, a ni na CD-u, a bash ne znam ljudi s tim plejerom... |
*bump*
A nista mi ne preostaje osim bumpat dok nekto ne naiđe s plejerom... |
Ja imam taj pmp_usb.ini, doduše na Transcendovom MP3 playeru ali mislim da bi ti mogao pomoći, probati ne košta ništa ;)
|
Citiraj:
|
Nažalost nema, ima samo pmp.usb
|
a da probaš ovdje? ja sam tu našao firmware za moj i frendov player. ako tu ne nađeš teško da ćeš drugdje naći.
HINT: pogledaj u optionsima od playera koju verziju FW imaš(ako ti radi meni), dosta pomaže kod traženja... skoro sam zaboravio, dosta puta dobiš firmware file/drivere na cd-u s driverima. puno tih playera ima i poseban format tool koji normalno sformatira ali i iskopira poslije toga config fileove na player... pročačkaj detaljno cd, 95% šansa da ćeš naći nešto na njemu.... |
mp
Ja ti imam taj pleyer ali na njemu nema tih filova a sve mi radi ok.Gdje si iskopao te filove?
|
Citiraj:
barem je tako bilo meni, a i većina playera s1 serije je na tom sistemu, provjeri još jednom. |
evo naso sam neki SETTINGS.DAT fajl, pojavio se kad sam iskljucio ono "hide system files bla bla"
http://www.etfos.hr/~mtenjeri/SETTINGS.zip |
Ma ne moras se vise trudit, dao sam ga sisterki neka ga odnese u servis gdje mi ga je kupila...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:00. |