![]() |
Windows media player kao default?
Dakle kak da riješim da mi windows meedia player bude default player. Imam logitech onu ultra flat tipkovnicu kaj ima multimedia tipke. I sad ja odem u set program acces and defaults, odem pod custom i stavim da je MP default player. I sve ej dobro, pali se na tipki media od tipkovnice, a ltak dugo dok nekaj ne otvorim u bs playeru ili total video playeru ili nekom trećem i automatski mi ostane onda taj drugi player, al badava ja zadnje koristio MP jer njega ne zapamti, pa me zanima dal ja mogu nekako trajno stavit da mi na tipci media pali WMP?
|
hm..jel si kojim slucajem dobi disketu s tpkovnicom?Mozda se mogu reprogramirati neke tipke...
|
U tim ostalim programima isključi ono preuzimanje ekstenzija ili kako se već zove...
|
i kad otvaras s ostalim programima,makni onu kvacicu s one opcije ALWWAYS USE THIS PROGRAM TO OPEN THIS FILE
|
Di nađem tu kvačicu ?
|
Desni klik na datoteku > Open With...
|
ma to mu nece pomoci, mora bas napraviti ono sto je domy vec napisao, u svakom od drugih playera rucno iskljuciti preuzimanje ekstenzija. winamp i bs to imaju ukljuceno pod defaultu ako se ne varam. nisam ih dugo koristio, za glazbu mi je zadnji MP odlican (sramota me priznat ali sta ces :D) a video mi je ionako svejedno, skoro pa i ne gledam filmove na kompu.
|
Ja kad recimo kliknema na AVI fajl,i odaberem opciju (kavcicu) da uvijek otvori sa WMPlayerom,on to uvijek i napravi. Mogu ga otvorit i sa winampom,ali MP ga otvara po deafultu i ikone se na fajlovima izmjene. Isto tako biram MP3 fajlove da se uvijek otvore sa WINAMP-om.
|
pa stavil sam ja na fajlove da se otvaraju sa mp-om
i kad kliknem mišem otvorese u mp-u ali kad stisnem tipku media na tipkovnici, onda mi ne otvori u mp-u |
To pridruživanje tipova datoteka u BSplayeru iskljucis ovdje: opcije/postavke/opće/tipovi datoteka - maknes kvacice sa onih za koje ne zelis da ti BSplayer automatski otvara - tako i za winamp.
|
Citiraj:
|
ovo je tipkovnica http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=1167
sa njmo niš ne dolazi jer je OEM, nema software ni na logitech stranici. Ostale tipke rade sve osim kaj ta media otvara onaj program koji sam zadnji koristio osim mp-a |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |