![]() |
R9600???
Ajde ljudi jel se isplati 9600xt kada je razlika od pro samo onih 100 mhz gpu-a a chip je skoro pa isti pa možeš pro verziju oc i to dobiti
A što se tiće rama na grafulji xt ima 3.3 ,a pro 2.8 tako da pro možeš više ocati i prestići tih 10% prednosti Ako sam još koju razliku zaboravio ...........:confused: :smoke: |
Da, zaboravio si! :eek: Free Half Life 2 !!!!!:D kupon kojim možeš obrisat ****. Ma ne znam ni sam, frend mi je zel 9600xt i zadovoljan je.
|
A ona verzija koju imaju u hgšrotu sa 256mb je li to još sporija memorija ob 3.3ns
|
Moja 9600XT ima 2.8ns memoriju.
|
A gdjr si ju kupio i koliko para
:beer: |
Ve-mill - 1.537.79 Kn
|
Re: R9600???
Citiraj:
|
A po čemu se na pakiranju može vidjeti razlika između te fireblade i obične jer koliko vidim nitko to ne piše u cjenicima
|
Citiraj:
A Fireblade je bio 400/300 i još su kakti garantirali overclock memorije do 330..... A sad su sve 400/300...tak da... Moj ti je savjet-pikni si lijepo 9600XT i mir. Proces proizvodnje je dorađen i poboljšan, da se više clockat, i na solidnijoj konfi ćeš imati perfomanse u igrama slično kao da imaš 9800 PRO. |
Citiraj:
|
Moja Fireblade ima takt memorije na 325 MHz-a...
|
Citiraj:
A kaj se tiče perfomansi u igrama bacite oko tu: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTU2 Pročitajte CIJELI test. U nekim igrama 9600XT dere 9800PRO.... Pa si ti misli... |
Citiraj:
Al kaj se mene tiče svoju 9700 ne bih mjenjao za 9600xt ni u ludilu Dva različita svijeta potpuno |
Citiraj:
Radi grafa super:) ,samo ću još prije reinstala OS-a pogledati kak dela sa ori-điđi ATI-jevim PRO BIOS-om. Makar mislim da budem ostavil Hercov PRO, tak sam delao i sa GA i sve je delalo fino. Ne-i-de ona iz moje kante tak brzo:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:26. |