![]() |
Poslovodstveni software
ljudi zanima me koji sve postoje i koliko koštaju poslovodstveni programi. znam da zvuči glupo, ali trebam sve riješeno na jednom računalu... VP i MP skladište, glavnu knjigu... sve potrebno za upravljanje jednom VP i MP firmom na jednom računalu. to naravno na PM da sad ne oglašavamo ljude. hvala.
|
nemorate reklamirat nikog, al mozete lupit tu na forum oko koliko se krecu cijene takvih programa... to nije reklama...
|
mislim da ti to jako ovisi o 'jačini' firme koja će ti izraditi takav program. frend ima malu firmu (on i žena) koja mu je drugi job pa mu nije frka za lovu i može spustit cijenu koju niti jedna firma koja od toga primarno živi nemre ponudit...
|
Mi smo nedavno mijenjali program. Cijene se kreču od negdje 50 000 kn pa do nekakvih 200 000 koliko je došao naš. Ima i skupljih rješenja ali to nisam ni gledao.
|
Tjah.
Mi smo naš platili 16. 000 - ali samo modul za osnovno knjigiovodstvo i računovodstvo - daklem bez skladišta, plaća, zaliha ... etc. Nije jeftino, ali je neophodno :rolleyes: |
moglo bi se slozit za cca 30.000.
|
1€ dnevno po radnom mjestu. vidio sam i neki program koji se ne prodaje po broju radnih stanica, nego kao takav i košta WIN verzija 7k kn, a DOS verzija 6k kn.
|
velike cifre, nema sta...
s tim da oni taj software ne rade za jednu firmu/covjeka, nego barem jednu te istu stvar prodaju u 50ak primjera. pa ti racunaj... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |