![]() |
Miševi od Genius-a?
Dal ima tko bilo koji od ova dva navedena miša?
Kako rade i dal se isplati investicija? Jer logitech u tom rangu je duplo i više skuplji!!! Genius Navigator 335,USB, 1600dpi 160Kn Genius Navigator 535, USB,2000 dpi 219Kn 6.4 megapiksela |
a gle postoji razlog zasto je logitech duplo skuplji.
genius nisu losi misevi samo ja na periferiju gledam kao na dugotrajno ulaganje, jer ipak sa njome sam svaki dan u kontaktu i ona je ustvari "kompjuter". |
logitech je logitech,a genius je s....
|
Ok!
Znači još uvijek daleko bolja opcija od ova dva miša je lođitek G3! |
naravno, g3 je miljama ispred geniusa
|
Ljudi su vrlo zadovoljni s A4 X-718F mišem.
Također Genius Ergo 525 je vrlo dobar miš, iako je bilo ljudi koji su se žalili na kvarove (kako koja pošiljka, a imaš garanciju). To ti je sve do oko 150ak kn. |
Mene nekako zanima taj A4 X-718F, posto ima dobre specifikacije, a nije skup kao Logitech. E sad znam ja da je Logi Logi, ali i ovo mi se cini dobro.
|
Citiraj:
Eto, takva je bila kvaliteta hardvera prije jednog desetljeca... Isto tako vec nekih devet godina koristim Microsoft Natural tipkovnicu... Sorry na OT-u. :) |
Ja koristim trenutno na dva kompa Navigator 500 i prezadovoljan sam. Zapravo općenito od kad sam kupio prvi komp P 200MMX pa do danas uvijek, ali baš zbilja uvijek sam imao Genius mišeke i nikad s njima problema, sve samo pozitivno. Ne kažem da nema možda bolje ali ja sam prezadovoljan.
|
@ MaxB: Sjecam se tog misa, ja sam imao Geniusov, potpuno istog oblika samo s kuglicom. Taj Geniusov NetScroll optical je u jednom starom broju BUG-a pokupio i prilicno dobru ocijenu ako se nevaram :)
|
Citiraj:
|
Ja bi trebao simetričnog, jer sam ljevak, pa mi je to problem!
Danas se proizvode ergo onakvi o ovakvi miševi sa 7 tipki i 10ak funkcija koje jednostavno nemogu korisititi! Probao sam malo se priviknuti na desnu ruku i ide to nawindowzima, ali neki pprecizniji pokret mi je gotovo nemoguće izvesti! |
Logitech MX610 Left-Handed
Ovdje mozes vidjeti misa. Premasuje tvoj budzet, ali mis je odlican ;), osim ako trazis nesto samo za gaming onda neznam. |
Ja sam isto ljevak (sve radim ljevom), otkad znam za sebe miš koristim desnom rukom, i to vrlo dobro :)
U moje vrijeme nije bilo ljevorukih miseva, samo simetricnih. Ali ako zelis koristiti odlične miševe, možda ti se bolje naučit na desnicu ruku :D |
pa mislim da je cak logitech napravio mx 5xx seriju jedan dio za ljevake sada da me ubijes neznam di sam to procitao :)
|
Citiraj:
Dal bi se isklučivao kao V200 ili je always ON? Meni je lijeva baš heb, jer sa lijevom samo pišem (crtam i sve ostale preciznosti), i držim žlicu, sa desnom sve ostalo! Pa da se barem malo priviknem na desnu odmah bi upiknul MX revolušn!!! |
Mis (MX610) nakon nekog vremena se 'iskljuci' (ne iskljuci nego ode u standby), ali i naaaajmanji pomak ga pali i radi odmah. Inace sto se tice bas iskljucivanja misa totalno, sam se automatski gasi kad se ugasi komp i pali se kad se komp pali.
Ja sam s njim igrao MOH:AA i Warcraft i kvaliteta igranja mi nije opala, samo je drugaciji feeling nego na zicnoim misu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |