![]() |
DTK zvučnici
ljudi zanima me vaše mišljenje o jednim PC zvučnicima. nisu ništa pretenciozno, u stvarnosti izgledaju bolje, čuo sam ih i neću vam reći kako zvuče. neću reći ni tko ih proizvodi za dtk. mogu vam reći da su prilično teški (i woofer i sateliti).
zanima me koliko bi para dali za njih jer si razmišljam o kupnji (imam onboard ac97 smeće od zvučne). ljink |
samo cu ti rec jedno. Trenutno i ja imam ob-board zvuk na ovoj ploci, U svakom slucaju to spojjeno na yamaha pojacalo 2x80 sinusa na 8 ohma i hifi zvucnike je HIFI..
Zvucnivi su daleko ispod kvalitete danasnje najlosije kartice. Bez zvucnika nema zvuka, znam da govorimo o PC zvucnicima, koji su daleko ispod ovog sta sam ja nabrojao, ali kvaliteta zvuka ce ti ovosit samo o zvucnicima jer je zvucna puno , puno bolja. |
Citiraj:
|
Ak nis drugo, lepo zgledaju!
|
kolko para?
|
Ti baš navro na DTK, ha?
Dobro izgleda, ak ne dođu puno... |
Citiraj:
|
meni je to sranje gledaj si samsung sms 2.1 se nekako zovu)! Imao sam takve i super su!
|
nisam ja niš navro na DTK.. meni je on osrednji distributer. ALI... znaš kak je to kad si DTK zastupnik, ne... mislim ono... gleda se na pare, zar ne?
inače su 240kn, ja bi ih brijem mogo dobit za 200. odličan je zvuk (ali novi su)... i ne zgledaju shugavo ko na slici... baš su lijepi prigušeno srebrni. meni trebaju što jeftiniji 2.1 zvučnici i to je to. eh sad... pošto i samsung mogu jeftinije još ću pogledat. ali fakat sam zabrijo na ove. |
Ovi su 2.1, 1200W (Kak' bi ova brojka ruzno izgledala da nema PMPO-a) :D
http://www.msan.hr/SlikeArtikli/0230205.jpg Ispod 90Kn :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj radije stedi za bike, ak se razbijem s kim ces se vozit :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |