![]() |
corel nemogu otvorit neke stvari...
frendica mi ej napravila neke naljepnice..pa sad,poslala mi je uzorke...da ih pogledma i dam svoje misljenje i sta treba mijenjati...neznam u kojem je oan corelu radila,ali ja imam 12...i greska koja mi se javlaj je ova...
sta treba napravit?tnx http://img470.imageshack.us/img470/1...rrorik5.th.jpg |
Koliko ja vidim na screenshotu ti pokušavaš otvorit .CDR file uz pomoć Corel Photo-Paint 12, taj file moraš otvorit baš u CorelDraw-u jer je Photo-Paint program za digitalnu obradu fotografija, a ne program za vektorsko crtanje koji ti treba da otvoriš te naljepnice.
|
to je probe radi samo,isti error mi baci i sa corel drawom,ipak nisam tolka baka....cisto me zanimalo da li ce isti error bacit...
|
Probaj instalirat x3 ili pitaj frendicu u kojem corelu ti je to poslala, ako ništa drugo nek ti prebaci u pdf i onda nek ti pošalje
|
Citiraj:
Možda možeš vidjet u kojoj verziji Corela su rađene: Desna tipka na Fajl - Properties - tab Summary - dolje tipka na Advanced pa pogledaš pod Creation Software. |
sad mi je javila da je u corelu 13 radeno...jel ima kakvih fora da se vidi to iz 13 na 12 ili morma 13icu nabavut?
|
Nemoraš 13 nabavit nego bi onda bilo bolje da ona sejva u 12 pa ti pošalje ponovo. Znači save as i tamo izabere verziju 12 i pošalje ti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:07. |