![]() |
Zarada putem interneta?
Jeli tko kada probao zarađivat preko neta principom otvaranja reklamnih stranica.Mislim, pošalju vam na mail linkove i onda vi morate posjećivati te stranice, a svaki link vrijedi 0,01 - 0,05 dolara.Jedan lik na newsima je rekao da funkcionira i da je zaradio 20 dolara prvi tjedan što je ipak dosta.Mjesec dana i evo 80 dolara a to je 600 kn, što je dio hardwara.Što vi mislite o tome?
|
najpametnije da admin odmah zatvori ovu temu...
gubljenje vremena... |
Ja sam svojedobno dobio 30$ od spedie
za nevjerne tome: još imam neki papir sa potvrdom negdje pa mogu i skenirati ako treba |
u pravilima vam jasno piše da nema reklamiranja komercijalnih stranica ! ova tema ostaje otvorena za daljnju raspravu, ali please nemojte nam ovakve stvari reklamirati... spider programi samo čekaju našu adresu, a mi ne želimo spamove !
sad malo da se uključim... i ja sam svojevremeno sudjelovao u jednoj takvoj piramidi.. nisam ništa zaradio, ali frend koji je bio iznad mene je dobio neku siću. uglavnom, puno muke nizašto a nakon toga ostaje samo gorak okus u ustima i brrrrrdo spama kojega se možeš riješiti samo zatvaranjem accounta. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39. |