![]() |
A4 Tech x-718F Mouse
evo odlucio i ja sebi ovo kupit. dolazi mi danas pa cu da isprobam kako to radi u cod-u :))
budem javio dozivljaje (nadam se ugodne) :)) btw, ima koji vlasnik tog misa da mi veli nesto o njemu? |
Bas me zanima kako radi onaj 3XFire Button u codu. :)
|
Citiraj:
evo sad sam ga instaliro i mogu rec da je super, odlicno mi lezi u ruci. veceras cu ga probat u cod-u kad dodem doma s posla |
ej, jel zna netko kad da stavim one podloske, kad se mis odozdola izlize il odma?
|
kada se izlizu ove koje su na njemu!
|
Citiraj:
to sam i mislio, tnx |
Kakav je osjecaj u ruci? Ergonomija?
Cuo sam da su taj 718 i 750 (glatka verzija) losi za igru jer je povrsina misa klizava, pogotovo ako dodje malo znoja :) |
Citiraj:
br2. mis nije tezak poput logitech-a (mislim na one sa utezima i te sheme) pa je stvarno jednostavno lako baratat sa njime (nemoj sad mislit d aje prelagan, recimo da je u zlatnoj sredini, nije prelagan a nije ni pretezak da te ruka zaboli od njega) br3. to sa znojem pomalo i stoji al nebjezi bas iz ruke. br4. s obzirom da sam dao za njega 140kn a kad vidim koko kosta neki logitech sa utezima i tim forama srce mi stane. istina, imo sam prilike igrat na tim logitechovim modelima (neznam koji su tocno al imaju utege i vidi se da je nesto skupo) al ovaj mi nekako puno bolje pase. lakse mi ga je za uhvatit i nekako mi ljepse lezi od ovih drugih. |
a sta je sa onom tipkom (trostruko pucanje) kako radi u cod-u?
|
Citiraj:
posebno je korisna kad imas m1 garand u rukama :) kad sam u win onda radim na 800dpi , a u codu stavim na 1200 i to mi je ok |
Sto znaci stisnes taj gumb i iz garanda izlete 3 metka? U kojem vremenu?
|
moze li se npr. s karom isto tak? da odjednom ispuca 3 metka? :D
|
Citiraj:
Citiraj:
e da, i za rad u excelu je super, npr di moras dvoklik samo stisnes ovu narancastu tipku i ko da si stisno ljevi klik 2 puta, ista je za rad u win |
damn, bas me in interesira kako to radi.
morat ces mi to nekako pokazati pokazati. :D |
Citiraj:
steta sto nije bilo one izvedbe sto je "hrapavija" jer vjerujem da bi bila jos bolja. al i ovaj je super |
ako imas volje, nabavi program fraps, i snimi kako pucas garandom sa tom tipkom, uploadaj na youtube ili rapdshare :D
|
daj pls stavi to na jubito da vidim kak to izgleda, full me zanima :)
|
Citiraj:
mala ispravka, sa m1 garandom puca po 2 metka, dok se stvarno ljepo vidi na thompsonu, stisnes tu tipku a on rokne 3 metka, taman da frajera roknes :) |
A sta bude u Warcraftu lol, triput odjednom klinem Chain Lightning na nekoga :D, to bi bilo dobro u WTF Doti modu igre hehe :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |