![]() |
Pomoć oko nekoliko programa
Pošto mi tema obuhvaća nekoliko programa različite prirode onda rađe da napišem sve u jednoj temi nego u više tema pa time zauzimam više prostora na ovom podforumu.
Zanimaju me preporuke za neki od sljedećih stvari koje želim obavljati: 1.Program za crtanje,tj. tamo gdje bi neku sliku mogao u što boljem smislu obraditi a da s druge strane ne bude jednostavno kao Paint ili komplicirano kao Corel? 2.Šta mi preporučate da zamijenim Download od Mozille ?(tj. da radi na slično principu,ali da ima ljepši pregled) 3.Program kojim bi mogao maknuti one datume i vrijeme koje svi digitalci imaju? 4.Program za što bolju organizaciju pjesama i eliminiranje "duplića"? @nekoliko upita nevezanih za program: -Kako da mi Mozilla T. šalje mail-ove u normalnim verzijama a da mi pritom ne izbacuje stalno onaj prozor pri kojem me pita kak da šaljem e-mail(UT-8 ili kaj već) I to bi bilo relativno sve.Nadam se da ćete imati vremena i živaca odgovoriti barem na većina upita. |
1. Crtanje i obrada slike nije jedno te isto. Mozda Photoshop ili Gimp?
2.FlashGet 3.Moze Photoshop. 4.Foobar ili Media Monkey. Media Monkey je out of the box rjesenje, dok za foobar treba malo vremena... |
1. Paint.Net ili Photoshop
2. FreeDownloadManager |
Citiraj:
2. Free Download Manager 3. Photoshop 4. Media Monkey :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52. |