![]() |
Problem s particijama na HDD
Ovako, iša sam instalirat nanovo windowse i postavim na disku slučajno 3 particije, i sad ne znam kako da od dvije napravim jednu? a blesavo mi je imat 3, s tim da je jedna greškom napravljena od sam 1.8gb.
help :o |
A Instaliraj si parišion magič! i sve sredis sa njime! ajd :beer: živio
|
Re: Problem s particijama na HDD
Citiraj:
|
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :grrr: :grrr:
|
Sorry, :D profesionalna deformacija. :D
nouhardfilings:burn: |
Skini Partition Magic pa s njim izbriši particije.
|
Citiraj:
|
DA ih obrišem? A jel postoji način da napravim od dvije jednu? i definitivno nemam u planu ponovo instalirat windoze....
ajde kratka uputstva.... :o :o |
Aj, vidim da si Dalmoš pa neću dat da te purgeri zajebavaju. Moga bi te za promjenu ja malo. ;) Kako mo'š slučajno napravit tri particije?
U svakom slučaju, nabavi Partitišn međik i s njim đojnaj te dvije particije u jednu. Ako imaš šta podataka, bekapiraj ih prije, ako šta pođe po zlu. Eto, jednostavno. Nemoj samo posli pisat da si umjesto spajanja dvi particije, "slučajno" napravija još nekih 5-6. Na kraju će ti disk ličit na sito. Same particije.:beer: |
je dalmoš ali mislim da ne bude pronašao u PM đojnaj particije:D
To ti se zove resize... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma njemu je bio prvi i osnovni cilj da me malo bocne, pa sam ja to tako i shvatio i nasmajlal se. :D
|
nisam Dalmoš, već LIČAN, ne vrijeđaj
|
Eh, oma svi po meni...Nemreš više nikog ni podjebat bez posljedica:D
Sory na dalmošu, on je prvi rekao da si takav:D |
nema problema, samo da se zna :D :D
|
...da je "takav"? Sve si reka' s tim.
Ličan, Dalmoš, isto sra..e. Naginješ mi lagano u dijalektu, pa zato. Samo ti skijaj. Nego, jesi riješio problem? Slučajno ili namjerno. |
Citiraj:
|
da me čuješ uživo, ne bi mislio tako. A što se tiče dijalekta ?!?!?
Dalmoš i Ličan- isto, ajme, treba tebi škola da se naučiš razlike! I opet kažem, ne vrijeđaj!! Svaka čast dalmatincima, ali nismo ni blizo slični! :fuming: btw, riješio sam problem s particijama :D |
Citiraj:
sorry, ali i dalje se dobro nasmijem kada to procitam...;) Citiraj:
Nego, postao si legenda. :cool: Bilo bi zgodno da u sig stavis "slucajno radim tri particije, jeftino":D |
e jeste zajebanti :D :D
dobro, sad ste mene uhvatili na red, ok, preživit ću....:) P.S. da idem pisat kako sam doša do te 3 particije, onda bi vam bilo jasno.. jedino ako nekome trebaju uputstva? :D :D :D :D |
Bože sačuvaj. Samo ti svoje iskustvo zadrži.
Nisam te ima namjeru vrijeđat. Ni slučajno. Vidiš, po tome se razlikujemo. Dalmoši će shvatit kao zajebanciju i ono šta nije zajebancija, a neki (da ne kažem Ličani) ;) će i zajebanciju prvo shvatit ozbiljno. Dok ne opališ 50-60 smajlija različitog formata, pa nakon što te dobro operu, objasniš da si se šalio. |
ma to ti ja serem.... :(
teško je mene naljutit :fuming: |
Ma normalno. :cool: ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:56. |