|  | 
| 
 Đorđe (1943.-2007.) Pošto nitko do sad nije stavio evo budem ja. http://www.vecernji.hr/newsroom/scena/797678/index.do Velika osoba, oduvijek mi je bio jedan od zanimljivijih ljudi zbog svog odnosa prema drugima i kako i mediji sami kažu samozatajnosti.. Šteta za našu glazbu, i za cijelo područje ex-juge.. | 
| 
 Strava..gledala sam ga na telki pred 2 dana , kad sam procitala ostala sam Puf :eek: | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Ne slušam al ima dosta ljudi koji slušaju pa bi bilo lijepo da ovo saznaju ak već nisu...  Znaš i sam što slušam :beer: | 
| 
 uglavnom , R.I.P Đorđe... | 
| 
 Citiraj: 
 Ali slazem se da u vecinskom dijelu (nekih 99.99%, nazalost) hr. glazba je teski shit, mislim po meni to nije glazba. | 
| 
 Pa dobro sad svako ima svoje misljenje za hrvatsku glazbu , al najvise kaj me zacudilo je sta je taj covjek izgledal poprilicno zdravo i cilo prije 2 dana a danas je mrtav ..pa je malo onako ... > :nono::wtf2: | 
| 
 Citiraj: 
 i ja sam mislio da je lik mlađi. brijo sam da ima pedeset i nešto sitno a on dosta stariji | 
| 
 R.I.P. - također šok... btw. sam se nemojte sad na ovu temu počet svađat ko kakvu glazbu sluša... ;) | 
| 
 RIP Đ.N. ,ali hrvatska estrada su narodnjaci, jedino sto valja poslusat od hrvatskih izvodaca su mozda Urban, Svadbass, i ini stilovi... | 
| 
 Divan čovjek,divne pjesme..neponovljiv jednostavno.Počivao u miru.. | 
| 
 bilo bi lijepo kad neki ljudi nebi svojim idiotizmom zagadivali jednu ovakvu temu. ni ja ne slusam hrvatsku estradu no kvaliteta i velicina se ima postovati. to nije samo bonton, to je obveza. Đorđe, pocivao u miru. Barem si imao miran pocinak... | 
| 
 Mene fasciniralo to što nisam znao da je svirao u Inexima RIP | 
| 
 A stvarno šok,meni je on uvijek izgledao ko da ima 40.. R.I.P. .... | 
| 
 RIP :( | 
| 
 OMG !  steta.... R.I.P. :( | 
| 
 Šteta za tako dobrog čovjeka, R.I.P. :( | 
| 
 napisao je oko 2500 pjesama. Sucks ili ne,covjek ce ostati legenda. | 
| 
 R.I.P | 
| 
 R.I.P | 
| 
 R.I.P. legendo... Ovo legendo nije zbog pjesama koje si pisao (tu ima i zita i kukolja), nego zbog toga kakav si covjek bio... | 
| 
 wtf? od čega? a vidio ga veselog nedavno na TV-u neznam šta je sve pisao ali dovoljno mi je onih par Mišinih hitova da se vidi o kakvom se kalibru radi Počivao u miru | 
| 
 Citiraj: 
 Što se tiče pjesama, Đorđe je rekao: "Slušajte, naravno da je bilo treša, nekad nisam pisao iz ljubavi, nego da zaradim..." A što se tiče pjesama: Ako me ostaviš... Nemojte pisati ako nemate ništa pametno za reći. RIP | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:38. |