![]() |
Đorđe (1943.-2007.)
Pošto nitko do sad nije stavio evo budem ja.
http://www.vecernji.hr/newsroom/scena/797678/index.do Velika osoba, oduvijek mi je bio jedan od zanimljivijih ljudi zbog svog odnosa prema drugima i kako i mediji sami kažu samozatajnosti.. Šteta za našu glazbu, i za cijelo područje ex-juge.. |
Strava..gledala sam ga na telki pred 2 dana , kad sam procitala ostala sam Puf :eek:
|
Citiraj:
|
Ne slušam al ima dosta ljudi koji slušaju pa bi bilo lijepo da ovo saznaju ak već nisu...
Znaš i sam što slušam :beer: |
uglavnom , R.I.P Đorđe...
|
Citiraj:
Ali slazem se da u vecinskom dijelu (nekih 99.99%, nazalost) hr. glazba je teski shit, mislim po meni to nije glazba. |
Pa dobro sad svako ima svoje misljenje za hrvatsku glazbu , al najvise kaj me zacudilo je sta je taj covjek izgledal poprilicno zdravo i cilo prije 2 dana a danas je mrtav ..pa je malo onako ... > :nono::wtf2:
|
Citiraj:
i ja sam mislio da je lik mlađi. brijo sam da ima pedeset i nešto sitno a on dosta stariji |
R.I.P. - također šok...
btw. sam se nemojte sad na ovu temu počet svađat ko kakvu glazbu sluša... ;) |
RIP Đ.N.
,ali hrvatska estrada su narodnjaci, jedino sto valja poslusat od hrvatskih izvodaca su mozda Urban, Svadbass, i ini stilovi... |
Divan čovjek,divne pjesme..neponovljiv jednostavno.Počivao u miru..
|
bilo bi lijepo kad neki ljudi nebi svojim idiotizmom zagadivali jednu ovakvu temu. ni ja ne slusam hrvatsku estradu no kvaliteta i velicina se ima postovati. to nije samo bonton, to je obveza.
Đorđe, pocivao u miru. Barem si imao miran pocinak... |
Mene fasciniralo to što nisam znao da je svirao u Inexima
RIP |
A stvarno šok,meni je on uvijek izgledao ko da ima 40.. R.I.P. ....
|
RIP :(
|
OMG !
steta.... R.I.P. :( |
Šteta za tako dobrog čovjeka, R.I.P. :(
|
napisao je oko 2500 pjesama. Sucks ili ne,covjek ce ostati legenda.
|
R.I.P
|
R.I.P
|
R.I.P. legendo...
Ovo legendo nije zbog pjesama koje si pisao (tu ima i zita i kukolja), nego zbog toga kakav si covjek bio... |
wtf? od čega? a vidio ga veselog nedavno na TV-u
neznam šta je sve pisao ali dovoljno mi je onih par Mišinih hitova da se vidi o kakvom se kalibru radi Počivao u miru |
Citiraj:
Što se tiče pjesama, Đorđe je rekao: "Slušajte, naravno da je bilo treša, nekad nisam pisao iz ljubavi, nego da zaradim..." A što se tiče pjesama: Ako me ostaviš... Nemojte pisati ako nemate ništa pametno za reći. RIP |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:07. |