![]() |
NVIDIA GeForce 8800 Ultra
Katastrofa svjetskih razmjera. Ne da nisu normalni, nego ono...700 € za grafičku karticu koja je koliko brža od upola jeftinijih? 10 %, ako i toliko...katastrofa.
|
Cuj treba nofce pobrat od onih "moj tata ima veceg":puke:
Ajd da su ju nafrljli na kojih 700-720 mhz i stavili gore ddr4 al ovak je kartica izljev proljeva :nono: |
Je, "ultra" ipak neke pali :D
|
A nekima je sigurno drago što postoji takva kartica :D
|
Citiraj:
Praslaba razlika u frekvama i izostajanje DDR4 i takva cijena je bullshit, a ne nova grafa.. Citiraj:
|
Jel idu i 3D naočale uz nju,kao i uz đifors deluks ultra super turbo special?:D :D :D :D ..700 eura..hm..znači 800 kod nas..fino..:banned: ..kupim komp cijeli za tu lovu..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izbacivanje 8800ultra je notorna glupost, ajde da su nabacili 160 SP-a i 700Mhz i ddr4, ali :D ovako mi se cini bezveze
|
Citiraj:
|
Pa nije li razlika tu negdje kao između 6800 GT i 6800 Ultra? Odnosno više-manje svaka 6800 GT je mogla raditi na taktovima ultre?
Da, da porez na budale... |
Citiraj:
btw. zakaj imamo 2 iste teme? pod Nvidia i ovde? :kafa: |
ultru neću kupit :) fakat više nemam para
|
Citiraj:
|
aha, moš mislit
uglavnom čini se da im zagrijavanje gpu-a predstavlja preveliki problem tak da su nešto malo performasi izvukli iz memorije i to je to. očekivao sam više |
Citiraj:
Inace samo cekam da netko uzme ultru da se mogu smijati cim vidim :) |
Citiraj:
|
Ma, to vi samo pucate od zavisti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OK, očito je falio smajlić na kraju posta. Evo ga sa zakašnjenjem :D
|
Lol, dobro da si se sjetio. :)
|
Ajme majko, baš sam sad nešto čačkao po Anandtechu i naletim na članak o GeForce 8800 Ultra.
"Often, when reviewing hardware, it is difficult to draw a hard line and state with total confidence that our conclusions are the only logical ones that can be drawn from the facts. We try very hard to eliminate personal opinion from our reviews and provide readers with enough information to form their own educated opinions. We try to point out the downsides of the best products out there, as well as the niche uses for which otherwise disappointing hardware might shine. So often our job is about balance and temperance. But not this time: The NVIDIA GeForce 8800 Ultra is an utter waste of money. " Omg hahaha, osjećam njihovu bol. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A jes lud :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:16. |