![]() |
CATALYST 3.9 crash
Jel tko imao problema sa Catalystima 3.9!Meni se NFS Underground Call of Duty često ruše.I fifa 2004 baš i neide najbolje!Jel tko isprobao onaj catalyst hotfix?
|
Underground radi bez greške, ali sa Omegama. Više me muči COD, moram skinut Hotfix od 22 Mb, nisu mogli napravit samo mali patch...:rambo: :grrr:
|
Citiraj:
Pa nije to samo "hotfix":) To su kompletno novi driveri napravljeni na bazi 3.10. Dakle CP, driveri i WDM Mislim-nove su najavljivali početkom prosinca, možda se je bolje strpiti malo. |
Čuj, htio bi odigrati COD, pa jel ima neki način da to napravim bez skidanja novih drivera, pogotovo beta verzija?
|
Citiraj:
Ili premjestiš GL file iz 3.7 u 3.9. Ima još jedna fora-kad je nađem budem ti ju postal. Aaaa-našao sam: http://www.rage3d.com/board/showthre...eadid=33726935 Imaš to na vrhu posta i još na dnu ono bitno. Probaj pa javi. |
Hvala, Jelc, pravi si!:beer:
|
Citiraj:
:beer: |
LOL!:) Čuj, kad si blizu Vrbana, javi se, imaš pravu (min. 5% alkohola:)) :beer: od mene...
Samo se ti zezaj, ako Pinsla dobije 9800XT na test...:eek: :D |
Citiraj:
Naravno kad vi dignete taktove onda sam u klincu ali bude uletio koji 9800xt kad tad:D :D :D |
Citiraj:
Već sam se bio zabrinuo:D :D :D Ma išao bi na tvojoj GPU i više-pogotovo sa dobrim hlađenjem:) Jedino te memorija koči. :beer: |
Citiraj:
to je ionako bio eksperiment koji mi je potvrdio dvije stvari i to da na svim ovim saphirre oem 9700 clock nije lockan u bajosu te da mi memorija može radit na 310:beer: |
Svi na pivu:D
|
Galion anyone?:)
|
He, he-na to sam i mislio.
|
Samo reci kada, može i danas ujutro (petak):)
|
Citiraj:
|
Imam omega 3.9 i ne ruse se u call of duty,niti u jednoj igri.Driveri su stvarno zakon pogotava ova 3.9 verzija,meni je do sada najstabilnija
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |