![]() |
Mišljenja o hitachi disku?
|
Tih, hladan, brz, ako ti smeta buka stavi ga samo u neku gumu da visi jer dosta vibrira pa prenosi vibracije dosta na case...
|
Samsungovi SATA modeli su tihi i hladni (kao ovaj moj). Ne znam važi li isto i za IDE modele, ali vjerojatno da. Upravo su na tržište izbacili i nove serije kje su još tiše i hladnije.
|
Hvala! Ja ću uzet hitachia!
|
Citiraj:
|
cemu sluzi taj SMART??
(guglao sam malo, ali nista konkretno nisam nasao osim da hard sik nesto analizira, pazi na stanje itd?! to on radi sam od sebe ili sto?) ja sam do sada cijelo vrijeme to imao isljuceno na svakom HDD-u |
Mozes mu podesiti i AAM tako da bude jos tisi.
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Self-Mo...ing_Technology |
hvala domy
@ubleha: evo bas sam podesi AAM i sad je tise ono krcenje... ali i dalje je hard najglasniji uredaj nakon ventilatora s napajanja kojeg mislim zamjenit hehe |
Neznam onda ja imam srece vidis koliko ih imam svi od reda tihi.
|
ma i ovaj moj je tih... ali ja bi necujan hard...
jel ima neki SATA II hard, a da je bar gotovo necujan?? raspon od 120-350gb... |
Ima iskljucis racunar i necuje se, svaki drugi se cuje par mojih kolega imaju Samsunge koji su navodno tihi ali njihovi nisu nista tisi od hitachija.
|
ma s hitachijem ne mozes fulat. diskovi su stvarno tihi, brzi i ne griju se puno...posebice ovi noviji modeli..imam 2 hitachija od 160Gb doma
sa samsungom se ne valja kockat..to sam jucer naucio sa 400Gb modelom (t133 serija). a danas sam cuo 320gb samsunga (onaj jako tihi model...t166 serija) i nije nist tisi od hitachija. |
hitachi je odlican i ja ga imam u kompu i imam samo rijeci hvale,stvarno dobar disk...
|
Preporučujem....
AAM si stavi na polovicu i to je to. Disk je super. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:54. |