![]() |
Pomoć!Igre štekaju,ali ovo nije klasično štekanje,...
ovako,nisam godinu dana igrao niti jednu igru na mome kompu i sad sam se zaželio starog call of dutya,i ovko ,instaliram,i odmah kod onih reklama u igri prije glavnog izbornika igra počne štekat,mijenjao sam windowse,stavio nove drivere na grafu,novi dirctx,grafa sve podržava,sve moguće sam isprobao i sve je u redu,samo sta god napravim igre opet štekaju,...
konfa je, athlon 2.2 512 mb rama geforce 4 mx 4000 128 mb, i probao sam igrat sa starim i novim driverima za grafu i uvijek isto,i na istom kompu sam igrao tu istu igru pred godinu dana,i nije problem u cd-u,bio bih zahvalan na pomoći,;) |
Skeniraj komp mozda si dobio kojeg virusa.
|
pa mijenjao je windowse onda je virus nemoguć
|
Pa mozda prije nego sto je cod instaliro mozda je gledo nas vec sta.
|
Citiraj:
|
ili mu se virus ubacio na neki backup,koji svi mi radimo jer nitko ne želi gubiti sve podatke
|
Citiraj:
prblem je i dalje tu,ima li tko još kakvu ideju?? |
ovako,sad sam probao igru pokrenut u safe modeu i izbaci ovo:
da nemože loadat openGL šta god to bilo,... |
Pa onda je problem u grafi...Probaj stavit tu grafu u neki drugi komp i instalirat tu igru....
|
malo čudno rješenje ali meni pomoglo na prijašnjoj ploči test drive štekao ko lud u uvodnoj animaciji,uz to mi se kad sam palio c&c tiberiu wars restarto,bio u zvuku problem tj u driverima od onboard zvučne reinstaliro drivere i sve normalno proradilo.
|
Citiraj:
može biti,da li mi netko može stavit link od nekih novijih drivera ove zvučne kartice: VIA AC'97 Audio (WAVE) hvala;) |
http://www.majorgeeks.com/download4400.html
Evo ja našo 3.99 verziju. Jel valja?? |
Citiraj:
to care,hvala;) |
samo,...da li ima kakve veze to šta je ova zvučna VIA a ne realtek:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |