![]() |
Preporuka najigri za lan
koje su najbolje igre za lan
|
Tu ovisi kaj ti i tvoji prijatelji vole , ja osobno picim Enemy Territory , Warcraft 3 ft (rpg mape) i Track Mania Nations
|
bilo kaj
ono barem kaj bi ja to je cod 2 wcIII CS:S RON -TAP i za za***eanciju NFS U2 |
Enemy Teritory ...-legenda
|
od auta -> FlatOut2
|
...i live for speed, moze biti beskrajno zabavno, pogotovo ako ekipa i ne zna voziti :D
|
company of heroes
|
cod i warcraft 3 :)
|
cod 2
cs:s cs 1.6 LFS NFS Carbon i MW |
Da se nadovezem na cijeli thread
Kaj mislite o ovim igrama na lanu? COD2 CS-S UT2004 Far Cry NFS U2 ili C RON-TAP Battlefield 2 ili 1942 Red Orchestra 41-45 TOCA RD3 |
flatout2, war3, halo(ako vas je više), cs, splinter cell chaos theory(ako ste 2 onda coop), neverwinter 1/2, diablo2
|
cnc3, down of war sa ekspanzijama, cod2, ut(obican, najstariji), nfs(svaki ej dobar, od nekoliko zadnjih), diablo2, cs, ron, aoe2
to uglavnom igramo prijatelji i ja na LANovima... |
Citiraj:
|
ima li netko trenutno raspoložen za CoH? 1v1 :D
|
Citiraj:
Inace, sve dosad nabrojano i ovo: -----> MOH:AA <----- |
COD2 COD2 :goood:
Supreme Commander CnC3 UT WC3_skroz nove mape NFS my favorite :D U teoriji i wow je moguc '' u lanu'' ..ako pola vasih frendova igra hordu a pol ally onda je Ab ili arena master jako zanimljiv |
COD 2
W3 tft i DoTA CS UT clanlager.blog.hr |
alens v.s predator 2 / primal hunt (jako zanimljivo)
war 3 starcraft |
Citiraj:
imate kaj za radit kolko oces :D |
Counter Strike
Battlefield 1942 CoD i tako E da, meni je napet i Stronghold. Nađe nas se 5,6. Ubično se grupiramo u 2,3 ekipice i igra traje po 3,4 sata. Nije da je baš svaki sek. igre napet, nego ima dosta monotonosti i dosade, al ***iga možda nekome ovo više paše. Meni je recimo zakon:) |
CODUO
|
ja osobno volim cs 1.6 i cod2,ponekad moto gp...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:23. |