![]() |
Team speak channel
Kako napraviti na -com ili Bih-net ili logosoftu svoj privatni kanal tj kanal za neki klan ili sl
hvala unaprijed |
hmm... mozes napravit privatni... sam kad svi odu on ce se obrisat jer nije registered... kontaktiraj admine, mozda ti daju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pitao sam za BiH net ali on je pun tj nema vise kreiranja kanal tok netkom se ne oduzme ostali su mi logosoft i t-com
|
a sta nije onda jednostavnije napraviti kanal i vezati ga na svoj ip, dok si na internetu ima kanala a kada te nema nema kanala, samo je problem sta se diskonektas svaka 24h, ali inace ja tako radim i najbolje je to
|
Ako imate klan, zakupite server i uz to dobivate vlastiti stalni TS.
|
ako se vec klanski uzima server preporucio bi ventrilo a ne TS. Po mojim iskustvima sa t-com TS-om i privatnim ventrilo serverima puno je prirodniji i cisci zvuk na ventrilu.
|
Probao oba, jedan koristim za RO, drugi za CoD2 - TS bog bogova, od kvalitete sounda pa do sucelja i upravljanja. Naravno, ima i onih koji misle skroz suprotno. :)
|
To pitam za frenda ja sam u [KK] klanu i imamo sve
oni imaju server zakupljeni ali nisu dobili ts tj mozda jesu ali neznaju |
Kod kojeg providera su uzeli?
|
www.eliteplaying.com uzeli su od ovih
|
ventrilo ali team speak server za 20 igralcev
Koliko sam skuzio, dobili ste TS ili Ventrilo server za 20 igraca. |
Citiraj:
|
Probajte opet, to mora raditi. I mi imamo kod njih server/TS. Ako nesto ne stima, posaljite im upit na info(at)eliteplaying.com da vam to srede.
|
Citiraj:
killed by [KK]NoBody :D |
np, c ya. ;)
|
...neznam kako vama ali meni i mojem frendu dosta trza zvuk kad napravim kanal....
razgovor preko icq-a radi besprjekorno... |
Na T-Comu ili od klana? Na T-Comu je uvijek trzalo...
|
od t-coma...dali mogu naparaviti sobu kao ovo sti ima t-com?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |