![]() |
Rainbow Six:Vegas
Preluda igra na prvo oko. Samo ,što treba imat za pokretat ovo čudo? Jel ovo puni UT07 engine? Čini mi se malo neoptimizirano, igra se ruši ako se mjenjaju grafičke postavke , premalo opcija, samo smanjivanje blura, sjena i rezolucije...
|
Jel s njom dolazi Si Es Aj?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Valjda bude neki pacth,šteta igra je stvarno dinamična... odlično oružije i efekti... |
Citiraj:
hm,ne kužim,instaliral igru sve na high 1280x960 sve na high osim vertical sync vrti najniže 20 prosjek 45-55,najviše 70....ko je tu lud,očito ja...uglavnom sad je ok..a malo sam i proc i grafu clockal,možda je i to pripomglo,uglavnom grafički nema kaj,prva liga |
ma igra je sasvim ok na 8800, meni je sve na najviše stavljeno pa i vertical synchronization, ok ima par scena di zaronda malo fps:) al rijetko je to, sasvim se može uživat u igri
al igra je full teška ak igraš na realistic bar, za normal neznam, igra je grafički i akcijski fascinantna, al zbog muke dok pređeš neke misije koje igraš 20 puta kad ju jednom pređeš ne želiš ju igrat opet :), prošao sam i mexico i las vegas, sad sam zapeo na otvaranju brane u nevadi...još nisam ni taktiku pogodio kak to preć a kamoli izvedbu:kafa: |
probao sam ju inslatirati i kaže mi da mi grafa nema 3.0 shadere
što i nema jer je već starija serija ali me zanima ko se to može nekako zaobići jer sam mislio igrat na medium/low postavkama |
Citiraj:
|
ah ništa onda čekam ljeto:(
|
Probao sam igru ali nemam grafiku novije generacije!
|
|
bzvz a xt nisu testirali blah:lol2:
|
Da li je netko došao do kraja? Ja izgleda jesam, tj. piše na kraju To be continued!?
Jel' to normalno? Ovo mi je prvi Rainbow koji sam igrao, neznam zašto, mislio sam da mi neće biti zanimljivi, ali ovaj se pokazao baš dobar. |
i moj komp prelosh za ovo :-(
|
***iga morat ću mjenjat konfu!
|
i ja isto, to je u planu još od Božića tj od tada sam počeo štediti za nove komponente
|
Citiraj:
sad sam zabrijao na multiplayer cooperative story, nas 2 idemo i šibamo sve:), ostale modove nisam još probo, uglavnom must play action shooter:respekt: |
Citiraj:
|
raven shild sam prošao barem milijardu puta, sad trebam nabavit las vegas, nisam bezveze dao pare za novi komp, treba ga malo iskoristit....burn baby
|
ja sam prošao Ghost Recon:goood:, nabavio Vegas pa mi ne radi jer grafa nema 3.0 shadere, e sad me zanima dal zna tko da li je Splinter Cell Double Agent zahtjevniji od Vegasa i dal treba grafa imat 3.0 shadere??
|
treba, jer je isti engine, unreal 3
|
sinoc instalirao , mogu reci da je igra jako dobra,ali ipak, nista kao stalker.
|
Jel sliči SWAT-u ?
Koliko san skužija to je ta šema ? |
Uglavnon nabavija i skužija da ne ogu igrat s 2.0 grafikom:D
Nema veze, promjenit će se to uskoro. Još san skužija da traže minimum 3 Ghz, a za ugodno igranje 3.5 Ghz Te moj iz siga označavaju kao nedovoljnim:lol2: Svašta:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Al toliko su me iživcirali s tim da mi se sad neda ni igrat :D Ono instaliram, sve divno krasno i onda mi izbace 101 error da mi je procesor slab, je*ote ka da koristim Duron :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Skinija san update...100-ak MB. Neka ga, kad već iman flat. A igrat ću ovih dana kad mi stigne x1650 |
Citiraj:
|
jel tko igrao preko hamachija?
imam zadnji patch, pa mi ne radi jednostavno se nevidimo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13. |