![]() |
Windows XP - pitanje
Naime,imao sam 1 CD sa Windows XP Pro te sam odlučio napraviti kompletan proces kako je Domy_os opisao u ovoj temi:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885 Sve sam napravio kak je on napisao te uspješno integrirao SP2,ali bez onih drivera za SATA/RAID kontroler. Sada me zanima nešt: -Dali su oni potrebni? -Koje još zakrpe ili ostale stvari od Windowsa da instaliram? @pitanje za kraj: Dali se onaj Windows Securiy Center može isključit?Živcira me kaj se stalno diže kad se Windows digne. HVALA! :goood: |
ima koga? :D
|
Što se sata/raid drivera tiče... Ako HDD bez problema prepoznaju novi winsi prije formatiranja i ako ne kreiraš RAID polje ne trebaju ti ni jedni ni drugi.
Windows security center... Control panel>Security center i poisključuj sve tamo. |
Start - Run... - upiši services.msc i stisni OK - nađi u servisima Security Center - Desna tipka Properties - pod Startup type odaberi Disabled. Restartaj komp.
Što se tiče zakrpa, ostavi samo SP2 na instalaciju a onda poslije zakrpaj Windowse Autopatcher-om. Ali samo stavi Critical updates i one druge (ne sjećam se imena) a ove ostale dodatke iz Autopatchera izostavi. A što se tiče drivera za SATA/RAID nisu ti potrebni ako disk radi u IDE modu, ako instaliraš Windowse bez onih disketa što si dobio uz ploču onda ti ne trebaju. |
Za Securyty Center nemor cak ni retsrtati komp, samo ode u Control Panel - Administration Tools - Services, nade Security Center, Properties i onda klike Stop, pa onda promjeni na Disabled u startupu i nemora raditi restart ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |