![]() |
Moja NEW!! konfa
|
Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 - 1585kn, Diskont24
Matična: Intel Bad Axe 2 - 1496kn, Links Memorija: 2x1gb Kingmax 667 - 740kn, Diskont24 Grafička: XFX GF 8800GTS 320MB - 2224kn, ADM Hard: Seagate Baracuda 320gb, sata2, 16mb - 615kn, ADM Napajanje: Seasonic 430w - 646kn, Links --------------------------------------------------------------- UKUPNO: 7306kn Pošto drukčije nisi naveo, konfa je bez optike i kućišta... Ubacio sam još jednu gigu meme i 8800 EDIT: Zaboravih napomenuti da je E6600 iz Diskonta24 bulk verzija što znači da dolazi bez tvorničkog coolera. Tako da ćeš si trebati ubaciti i to... Moja preporuka za cooler: Freezer 7 Pro - 177kn, Links EDIT 2: Evo u ADM-u ima E6600 za 1584kn, box verzija, 3 godine garancije :goood: |
Citiraj:
Ja sam inače devoted za ATI... hehe... al kad nemaju DX10 graficku onda se ne isplati kupovat DX9 graficku za te novce... |
Svakako provjerite kolko daju garanciju na taj proc. I naravno nebi bilo lose da neko nazove i provjeri uopce dostupnost doticnih s obzirom da nebi bilo prvi put da oni imaju nesto u cjeniku sto ne postoji zapravo. Ak ih ima i 3g je garancija, samo naprijed! :)
|
3 godine jamstva sigurno nema jer nije box verzija, mislim da nude 2 godine na tray verzije...
|
ma i 2 je super, 1 mi se cini malo, al nakon 2 godine komp ionako vise ne vrijedi bas puno pa je svejedno ako i krepa proc se jeftino adekvatna zamjena nade
|
ja sam neki pobornik ATI i INTELA :care: , ali kad tako kažete isplati se malo za promjenu Nvidia, nego može niki razlog za Bad Axe umjesto commanda, ovo drugo mi se čini uredu, šta ću kad sam neobrazovan, ali zašto mema ima manji takt (667 i 800), kolko sam pročitao sad dolaze novi procevi koji imaj 1333MHz, pa zar nebi bilo isplativije sad kupit neku matičnu koja to podržava, i u links sam vidio puno Nvidinih kartica 8800gts, cijene 2000-2500kn pa koja je razlika i zašto baš ovu.
a šta ću ko pita ne skita :D |
COMMANDO je jednostavno preskupa za ono sto nudi (backpanel sa par LEDica, i slicne gluposti).
Memoriju neces toliko osjetiti, a ako budes htio ova memorije ide na 800MHz bez problema jer ima iste chipove kao i Kingmax na 800MHz. |
kad je INTEL, najavio svoje nove prcesore, mogu bih pričekati nakon ljeta da se situacija smiri pa onda odlučiti,
|
ak ces tako moglo bi ti se desit da sacekas godinu ili vise jer bi svako malo nesto moglo izaci ili pojeftinit, najvise ti se nakon ovog tjedna isplati kupit nesto i mir neko vrijeme onda, tek tolko da se u trgovinama cijene ustabile malo.
|
Najbolje da pričekaš 10 godina, onda će ove komponente definitivno pasti na cijeni.... :D
Šalu na stranu, ali odgađanje u ovom trenutku je bezveze, pogotovo sad dok su rami tako jeftini, a još su k tome i izašli novi C2D procevi i cijene su nešto pale... Čekajući ljeto, možeš samo dočekati vraćanje cijena rama na stare vrijednosti (dakle +100% na sadašnju cijenu, ako ne i više...) i neznatan pad cijena sadašnjih komponenti, što opet možda i neće pokriti razliku para koju ćeš tada dati za rame.... Ako kupuješ konfu, a imaš pare sad, samo naprijed... tj. pričekaj par dana da se malo cijene proceva sposlože u svim trgovinama, i onda u akciju.... :chears: :chears: |
sad sam odlučio da bih sve novo, ovaj stari ču uvalit burazu, pa sad bih htio ako nebi bio problem složit mi konfu za 10000kn
-E 6600 -da matična ima dobre OC sposobnosti -neki lcd 19" -i dobra grafička u pon bih išao odmah kupiti, nemora sve bit iz jednog dućana :respekt: |
Citiraj:
Da napomenem frend uzeo 2X 1Gb Kingmax -a i jedna plocica ne prolazi mem test , takodjer je tako bilo i bulji. |
Uzmi definitivno 20" Widescreen monitor!!!
Malo skuplje će te ispast ali sigurno nećeš požalit. Imaš u vemilu 205bw već za 2100kn |
Procesor Intel Core 2 Duo E6600 , 2.4GHz, socket 775, 4Mb cache, FSB 1066, box, 3 god. Jamstva - 1584kn - Acquisitum Magnum
STRIKER EXTREME, LGA775, nForce 680i - 2659kn - Diskont24 XFX 8800GTS GeForce 8800 GTS, 320 MB - 2224kn - AMD 2x DDR2 1GB PC5300 (667MHz) Kingmax - 348kn - VEMIL HDD 320.0 GB WESTERN DIGITAL Caviar, Serial ATA II, 8MB cache, 7200 okr/min - 594kn - LInks DVD+RW/-RW Pioneer DVR-111DBK, Dual Layer, 16x, black, bulk - 258kn - Vemil Napajanje SEASONIC 500W - 910kn - LINKs Kuciste APLUS CS-TWIN Engine BB - 831kn - links Tipkovnica SAITEK Eclipse II Keyboard, RGB tipkovnica - 479kn - links Miš LOGITECH BV-85, UltraX, optički - 110kn - links stigla je konfa sad ču je sastaviti, pa sutra slikam mrcinu, inače monitora nema do daljnjeg, kupit ću ga za rođendan :chears: :chears: :chears: :goood: :goood: :goood: |
Tvoja lova, ali mislim da si je na Strikericu bezzze pljunuo :kafa:
|
ajde slikaj mrcinu sutra, jedva cekam da vidim
ja sam isto preso na intel, samo je maticna ova: http://www.hardwarezone.com/news/view.php?id=6766&cid=4 Jako friska i fina maticna:D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
mogo si bez bada kupit P5B-E Plus ili Intel BadAxe i imo bi bolju ploču za puuuno manje para
ali što je tu je |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:36. |