![]() |
Gigabyte 7600 GS
Jel bi moja trenutacna konfa kocila graficku???
i koje prikljucke ima,vga i/ili dvi??? I dajte mi svoje misljenje o ovoj grafickoj.... Hvala,Pozdrav:chears: |
:kafa:
|
Pa i ne bi. Ako se jos zelis poigrati na njoj, takva grafa moze proci, osjetit ces razliku. Neke igre zahtijevaju vise procesorske snage ( Far Cry npr.) nego li FEAR koji vise zdere RAM i graficku.
Prema slikama grafa posjeduje VGA i DVI prikljucak. :dobartek: |
AthlonXP 2800+ vjerojatno nece kociti grafu tj. moja je procjena da će biti negdje taman da se ta grafa može iskoristiti u potpunosti.
|
Citiraj:
Da, ima DVI i VGA i naravno S-video. Moći ćeš gurat s tim procem bez problema dok sam ja na ovom svom Celeru to guro. Quotao sam te peroW1 zato što se ne bih složio s tobom. Upravo FEAR guta jako puno proc zato što...(čito sam u PC playu) je to prva igra napravljena tako da su protivnici pametni i postavljaju zamke pa stoga treba proc najviše a naravno iza toga ram i grafa. Dokaz tome je da na svom procu kad je OC-an na 3.4GHz neće uć u FEAR, tek s 3.2 il čak nekad s 3(zbog nestabilnosti). A far cry bez problema ulazi s 3.4 i ne ruši se uopće. |
@ Fera...
To sto tebi nije stabilno na odredenom clocku je druga stvar...usporedbe radi spomenuo sam da je Far Cry po tom pitanju (procesor je vise potreban za vise frejmova s istom grafom) nego li kod FEAR-a -glad za obliljem shader procesora. Npr...probao sam s 6800 Ultra i Athlon 3500+ i kasnije Opteron na 3 GHz igrati, frejmovi se digli zbog cpu-a dosta (mislim na minimalni fps, dakle bitno da nejde ispod 40). FEAR se kod istih procesora lagano gusio s 6800U i Opteronom, ali kad je stigla 7800GS+ AGP (7900GT) je bila razlika ogromna-naravno zbog jace grafe. IMO..protivnici u FEAR-u mi i nisu nesto, tj.nisam dozivio da bi mi postavili neke zamke. Ok, dosta off topica. 7600GS + XP 2800 is a good choice. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |