![]() |
Gigabyte kučišta
Kao novi član foruma, prvo pozdravljam svu ekipu!
Odnedavno Ve-Mil u svojoj ponudi ima Gigabyte kučišta. Ovo je link na stranicu proizvođača-model Triton (480kn): http://www.gigabyte.com.tw/Products/...uctName=Triton Zanimaju me Vaša mišljenja (iskustva) o tim kučištima te eventualna usporedba modela Triton s Thermaltake Swing i Sharkoon Rebel9 Economy. Zahvaljujem, Sina |
to su ti fuul nova kucista u ponudi i nevirujem da ih iko ima....TT je po meni puno losiji od Chieftec kucista...dizajn im je malo konzervativan...al kucista su zakon...za cca 500kn...za tu cjenu po meni nema boljih.
|
mozda se radi o jos jednom rebrandiranom centurionu?
|
Na netu sam pronašao dva dobra reviewa.
Jedan na engleskom (vrlo pohvalno) i jedan na francuskom. Čini mi se da ovaj na francuskom u tekstu spominje neku referencu na Antec P-150 kučište. Možda, ako je rebrand, ima veze s njim? Jedna zanimljivost u članku na engleskom je da stražnji ventilator na kučištu ima zadatak upuhivanje zraka u kučište, a ne kao većina ispuhivanje iz kučišta. Pitanje: da li se smjer vrtnje krilaca ventilatora može promijeniti ili je rješenje staviti drugi ventilator ako želim vruć zrak van? Hvala i pozdrav, Sina |
ne mjenja se smjer vrtnje, nego jednostavno odsarafis vent i habrnes ga
|
Ako nema neki svoj posebni sistem kopčanja, samo ga obrni.
EDIT: preduhitriše me. |
Dečki,
thanx na odgovorima! :) Ovaj tjedan sam izvan Hrvatske pa i dalje molim kolege s foruma da ubace neka svoja mišljenja oko topica. Pozdrav, Sina |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:18. |