![]() |
X800GT i nezavrsavanje 3dmarka
U prvu konfu iz siga sam bacio nazad Powercolor radeon X800GT s 256mb gddr3 memorije. Krenuo izvrtiti 3dmarkove da provjerim kak sljaka, 3dmark05 izvrti uredno, da preko 4100 bodova, 3dmark03-pukne nakon game testova (3mark has encountered a problem and needs to close), zatim 3dmark 01 izvrti uredno, da nekih 18k bodova, a nakon toga nece ni 03 ni 05, pukne nakon game testova. ATItool ne nalazi artefakte, no javlja taktove od 0mhz. Everest prikazuje uredne taktove (472/493 naprama tvornickih 475/490).
U cemu je problem? EDIT: Sad je izbacio 3dmark03 za kojih 10sek. isprobao driver i nfs: porsche, sve OK. Reklamacija? Garanciju imam u vemilu... |
Driveri?
Jesi probao druge? Jel ti win u urednom stanju? |
Probat cu napravit format c tokom vikenda... Win je koma...
|
mini se isto to znalo dešavat na 05, između ili nakon testova mada nisam imao nikakvih drugih problema. Ako te samo to muči vjerujem da ti je grafa ispravna i budi bez brige. windowsi ko windowsi na njima se takve gluposti dešavaju
|
još jedan dokaz da su markovi(3,5,6) bljak, ako igre rade nemaš brige.
Jel ta grafa bila možda od kolege Xednog? |
Ne don, moja i samo moja :D
No nemi me 3dcmark brinuo da mi atitool ne pokazuje divlje taktove. A moram biti 1000% siguran da radi jer ju mislim prodat ;) Aj, prek vikenda nabacim format c pa bumo vidli. |
Reinstalirao win, gore puknuo samo drivere i 3dcmark 01, 03, 06 i sve radi ko urica.
Hvala svima na pomoci! :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:41. |