![]() |
Via je još Živa
Bez veze serem jeli živa ili nija
ajmo komentare :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :beer: :gringo: |
Hm KT600, pa da je mrtva, pa Chipset za K8!
|
kak to da ovdje nema nis postova i topica :rolleyes:
|
Citiraj:
Za razliku od NF II koje je pun forum:D :D :D Te ne radi mi ovo, te ono, te ne boota, ruši se i sl:rolleyes: :beer: |
Citiraj:
Kad si čuo mene da se zadnji put žalim?:D Molim ljepo onda!:clap: |
Citiraj:
Ono-ponosni vlasnici u pravilu bar jednom promjene jer nekaj ne valja:) Prvo nisu bile dobre prve revizije,pa se mjenjalo-npr odmah se kupovao ABIT 1.2v:D , pa su vas za mjesec dana zeznuli i izdali 2.0v:D :D :D , pa ajmo opet... :beer: |
Iako sam ponosni vlasnik nFosice druge već, moram se složiti s Jelcem da je bilo puno manje problema s VIA KT400 i iako je bila sporija i nije se dala tolko kolkati problema nix, hm skoro nix, ali čovijeku postane pomalo dosadno kad sve radi kako spada....
|
Citiraj:
|
Ma kvragu-meni je na NF II zanimljivo FSB 200+, i kako je rješen zvuk.../no da...nemaju sve SS:) /...
Nije da ne volim clockat ali-ako bi išao na to treba ti dobra memorija,ludo napajanje i hlađenje, v-mod itd... Sve u svemu-malo veći trošak, tak da sam ja ostao na dobroj staroj DFI KT 400 i piknuo novu grafu. I kaj je najbolje-VIA dela puno manje sranja sa novim grafama/mislim na ATI/ nego NF II. Bez problema kaj se tiče AGP8x i kompatibilnošću. |
Citiraj:
Treba ti vodeno i ostalo - pogledaj sig :rolleyes: :beer: |
Citiraj:
Mislim...ak bi išao na to išao bih "do jaja":D :D :D A treba hladiti i NB-SB...MOSFET-e... Jeftinije mi je kupit kompresor pa propuhivat cijeli komp:D ... A i dobro bi mi došao za posao. Lijepo ga ostavim vani na hladnom u dvorištu i bog te veseli... |
Sad ce VIA izdati i KT880 za K7 procove. Isto ce imat Dual DDR.
Nebih ja rekao da je VIA mrtva. A i istina je da sa VIA-om nema nikakvih problema :beer: |
Citiraj:
KT 800 je več izašla Testna ploća baš sam sinoć čitao test na nekoj stranici nije loše samo je komentar da su zakasnili i neki problemi sa biosom. a isto sam čitao stare postove Via KT266a best Chipset baš zanimljivo a sada je kolege gade a prije par miseci su je dizali u nebesa kao sada nf. Zanimljivo jeli :p :p |
Evo,ja san isto ponosni vlasnik VIA chipseta,točnije P4X400,onako drži vodu,samo dokad:D :rambo: :fuming:
|
Legende ne umiru!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
socket a |
Citiraj:
|
Pa pogledaj Ati .... prije 8500 je bil marginalna firma, nakon njega se malko uzdignul, sa 9700 je znoril i pomel konkurenciju :beer:
Pusti .... svi se on dižu i padaju - to je ciklus života :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:09. |