![]() |
dal ovakvo hladenje ima efekta?
slika govori sve http://img361.imageshack.us/img361/6...1gn7kg0.th.jpg
|
Ima - na tvoje zdravlje...
|
upala pluca zagarantirana:D
|
ne kuzim bas takvu ekipu...daj si zabrijete koju buku proizvodi zrak koji prolazi kroz to,i koliko prasine i ostalih mikrocestica ima korisnik po sebi nakon 3-4 sata neprestanog koristenja racunala :)
|
vidim da se već priprema za ljeto:goood:
|
Citiraj:
|
Ako me sjecanje dobro sluzi, jedan s foruma je s onim sobnim ventilatorom od 50cm hladio klokani p4 na kojem je bio najjeftiniji cooler koji nis ne valja... :D
naravno, bio je to cisti eksperiment... |
a što je najveca fora 70% tog hladnjaka uopce ne puse po kompu nego njemu po nogama:lol2:
|
To su dakle oni koji se hvale "potpuno pasivnim kompom"...a iza njega ventilator iz Alien serijala...
|
hehe,ali zabrijte kako je ljeti ljepo njemu,a i kompu...
|
I opet i po ljeti nije zdravo imat vent pored glave. To ako je oko tebe +35°C ne znači da nemreš pobrati neku upalu. U najboljem slučaju će te glava boljeti...
Ovakve stvari su za zahebanciju, nek netko to napravi i bit će mi drago jer ipak je neki vrag napravio - ali da ima koristi, nema. Uostalom, zašto bi sve moralo biti korisno ? Malo za***ancije nije na odmet. :) |
daj ovak cu si nes staviti u spajzu i tam ce mi biti komp i klokat cu ga ko zivotinju iako mi neide klokanje,svakih 20 min cu bacat kantu leda unutra i ovakav vent ce puhat dodatno po kompu,,,kaj kazete?
|
Za vidjet dokle ide (a nemas postenih coolera) je ajde de. Ovo s ledom je glupost. No ak mislis tak stalno radit-prije nego odlucis ubit komp-daj meni recimo graficku. Bolje to nego da ju unistis :p
|
Ovo na slici je previse!:D
Al nekih 35 centimetara ili nes tak sa boka i smanjit na full malo okretaja zakaj ne...To jako pomaze...ali i struje vuce i dost je glasno ali nekome nije to problem...:lol2: |
pa dobro s cega je taj vent :)
s neke hladnjace ili hale :)?? eo ja sam slozio comp i sve pasivno ....radi ko sat :) |
Citiraj:
haha temp procesora će mu bit 30 c a temperatura nogu 15c :care: |
lol=) a ovu grafu sam sprzio igrajuci cod 2 na najvecoj rezi,nnajvece refresh rate i dx9...
|
Jos bi bilo efikasnije da je komp okrenuo za 180 stupnjeva. Ovako puse sasmo straga po limu kucista.:lol2:
|
Citiraj:
|
a ko zna..mozda je busio plocu pa ono zrak ide kroz nju=) to sam ja mislio napravit ono malo kemijat s nekom prastarom plocom i procom da cijelu maticnu di ima slobodno izbusim i ono zrak ide kroz nju=)
|
Pa zašto onda ne stavi neku škrinju u sobu i komp u nju, rupe za kablove i to je to....
Kad hoće otvoriti cd-rom, malo postruže led i maži dalje... I onda će se komp doslovce smrznuti... :D |
Ima smisla isto ko sto sam cuo da ljudi po zimi stave kantu van na zrak , pa monitor tipkovnica i jakna na sebe i bace se na klok . jedna rijec za sve - ali nije bas lijepa , sa b pocinje
|
još da je taj ventilator okrenut prema kompu, a ne da puše od njega. Pogledajte kako stoje krilca.
ovo je neko dovukao samo za slikanje. ;) |
Ah, mislim da je dosta o ovome...bedasto je bilo kako bilo...
Dajte drugu sliku :D (šala ofkors). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |